Ford Puma ST-Line X Vignale liittyy kokoonpanoon yhdessä uuden vaihdelaatikkoon

Ford on laajentanut Puman kokoonpanoa lisäämällä uuden automaattisen vaihdelaatikkoa sekä erittäin varpeita ST-linjan X Vignale -levytasoa.
PUMA: n 123 hevosvoiman turboahdettu 1,0 litran kolmen sylinterinen EcoBoost-bensiinimoottori tarjotaan seitsemän nopeuden automaattivaihteistolla-kustannuksilla alkaen 22 945 puntaa. Vaihteistolaatikko laskee ristinopetuksen ilmoitetun WLTP-polttoaineen taloudellisen ilmaston sekä päästöluvut arvoon 45,6mpg ja 138 g/km-verrattuna manuaalisesti varustetun mallin 49,6mpg ja 127 g/km.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat ristikkäin myytävänä nyt
Fordin uusi, erittäin varattu ST-linja X Vignale -levytaso on hinnoiteltu 25 240 puntaa. ST-Line X -mallin päivitykset sisältävät 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, satiini-kaluston alumiinisäleikkö sekä rungonvärinen takapuskuri. Ostajat saavat myös LED -ajovalaisimet, nahkaverhoilut, lämmitetyt etuistuimet, avaimeton sisäänpääsy ja lämmitetty ohjauspyörä.
Myöhemmin tänä vuonna Puma-kokoonpano laajenee jälleen lippulaivamallilla. Siinä käytetään täsmälleen samaa 197 hevosvoiman 1,5 litran kolmen sylinteristä bensiinimoottoria kuin fiesta st ja toimivat rungon ja muotoilun päivitykset, mukaan lukien suuret jarrut, jäykemmät jouset, alentunut jousitus, myös aggressiivinen kehon kit LAIRY -maalin viimeistelynä.
Mitä päivitetty Ford Puma on voitettava? Tarkasteltiin luettelomme parhaimmista ristikkäistä, jotka ovat myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *