Äskettäin viritetyt Subaru brz ts tuoda STI -merkintöjä, mutta ei lisätehoa

yhdessä kuuman uuden rajoitetun painos Imprezan kanssa pelkästään Yhdysvaltain markkinoille – uusi 306 hevosvoiman WRX STI -tyyppi RA – Subaru on vetänyt arkit vasta viritetystä BRZ Coupe, joka rajoitetaan myös 500 yksikköön ja myydään Yhdysvalloissa vuoden 2018 alussa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Subaru Brz 2017 Facelift Review
Se ei ole täysrasvainen Subaru Brz STI, jota monet fanit ovat toivoneet. Sen sijaan, että tuodaan lisää voimaa sekoitukseen, BRZ TS – TS seisoo STI: n viritettynä – keskittyy suorituskyvyn parantamiseen sekä jousituksen ja aerodynaamisten säätöjen avulla. Sellaisena täsmälleen sama 197 hevosvoiman 27 hevosvoiman nelisylinterinen nyrkkeilijämoottori sijaitsee konepellin alla.
16

Subaru toteaa, että BRZ TS tarjoaa hallittumman ja tasaisen ajokokemuksen keskeyttämismuutostensa ansiosta. Edessä että takana otetaan käyttöön uusia vaimentimia ja kelajousia, kun taas moottoritilasta löydetään uusia monipuolisia V-struteja tarjouksen lisäämiseksi. Alusta on myös muokattu uusilla vetovoimien jäykistimillä, ohjausvasteen parantamiseksi.
Brembo-jarrut sijaitsevat uuden 18 tuuman kevyiden kevytmetallivanteiden sarjan takana, SHOD Michelin Pilot Sport 4 -kumissa.
16

Ulkopintaisen tyylin ja aerodynaamisten tarkistusten suhteen on vaikea unohtaa uutta isoa taka -siipiä. Se on rakennettu hiilikuitusta ja on manuaalisesti säädettävissä. Uudet aerodynaamiset lisäykset ilmestyvät myös autojen ja kuorma -autojen etuosaan. Uusia STI -korkealaatuisia sumuvaloja ilmestyy yhdessä Brz TS -merkin kanssa sekä hieman erilainen takapuskuri.
Mökissä Subaru on kerännyt Brz TS: n nahkalla sekä Alcantara -verhoilun uudella punaisella kontrastipistolla. Uusi visiiri ilmestyy instrumenttiryhmän päälle, samoin kuin punaiset turvavyöt pyörivät muutokset. Yhdysvaltojen kustannukset vain brz ts paljastetaan myöhemmin tänä vuonna.
Oletko tyytymätön siihen, että tämä BRZ ei ole täysi STI -malli? Kerro meille kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *