Hot plug-in -hybridi Volkswagen T-ROC GTE korteilla

Volkswagen T-ROC -lajiketta voidaan mahdollisesti vahvistaa tulevaisuudessa korkean suorituskyvyn GTE-versiolla, sen pitäisi luoda markkinoille riittävä kysyntä.
Kun VW: n työnjohtaja sähköistetyille voimansiirtoille, Kai Philipp, olisi hyvä istuvuus, jos T-ROC: n suorituskyvyn plug-in Hybrid . ”

Parhaat pienet maastoautot sekä myynnissä olevat ristinopeudet 2020

Jos uusi muotoilu tekee tuotannosta, se näkisi, että T-ROC oli yksi Volkswagen-alueen paljon monimuotoisimmista suunnittelukokoonteista, tarjoamalla bensiiniä, dieseliä ja plug-in-variantteja, puhumattakaan tavanomaisesta maastoautosta sekä Cabriolet -vartalotyylit.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Virta tulee bensiini-sähkökäyttöisestä voimansiirrosta, jota käytetään yleisesti Volkswagen-ryhmän alueella. 1,4 litran turboahdettu moottori yhdistetään sähkömoottoriin, joka pystyy luomaan jopa 242 hevosvoimaa uudessa 2020-golfissa. Tämä lähtö on erittäin siististi 296 hevosvoiman T-ROC R: n ja seuraavan askeleen välillä, 187 hevosvoiman 2,0 TSI.
GTE olisi kuitenkin paljon tehokkaampi kuin kumpikaan: 13KWh-akun pitäisi sallia vain noin 40 mailin sähköinen valikoima, mikä tarkoittaa, että lataamisen yksinkertainen pääsy olisi katettava tyypillinen jokapäiväinen työmatkalla bitti ei bensiiniä käyttö.
Tohtori Philipp totesi kuitenkin, että T-ROC GTE ei ole nykyinen plug-in-prioriteetti, mutta sen suurempi maastoauto sisarus on. “Kuten näemme, meillä on Tiguan -maastoauto yhtenä myydyimmistä ajoneuvoista sen markkinoilla”, hän selitti. “Ja siihen keskitymme nyt parhaaseen.”
Napsauta täältä nähdäksesi parhaat hybridi -ajoneuvot ostaaksesi parhaiten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *