Uusi Volkswagen ID.3: Entry-tason puhdas suorituskyky liittyy kokoonpanoon

Volkswagen on laajentanut uudelleen tunnusta.3-lajiketta lisäämällä lähtötason puhtaan suorituskyvyn Powertrain. Uusi moottori sekä akku tarkoittaa ID.3 -hinnoittelua alkaa nyt 28 370 puntaa (valtion avustuksen jälkeen), mikä tarjoaa Volkswagenin paremman kilpailijan Nissan Leafille.
ID.3: n uusi voimansiirto käsittää 45 kWh -akun sekä 148 hevosvoiman sähköakseliin asennetun sähköakselin. Volkswagen toteaa, että se tarjoaa 217 mailia lajiketta ja 0–62 mph 8,9 sekuntia. Kuten muu ID.3-kokoonpano, auton huippunopeus on rajoitettu 99 km / h.

Uusi Volkswagen ID.3 2020 Review

Kun se on linkitetty 100 kW: n DC -nopeaan laturiin, ID.3: n uusi 45 kW: n akku saa takaisin 137 mailia lajikkeita 30 minuutissa, kun taas 80 prosentin maksu, joka käyttää 7,2 kW: n Wallbox -laturia, kestää noin seitsemän ja puoli tuntia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Volkswagenin uusi lähtötason voimansiirto voidaan määrittää kahdella trimmitasolla: kaupunki ja tyyli. Entinen valinta on halvin ja yleinen LED -ajovalaisimien, sähköisesti säädettävien ovenpeilien sekä automaattisten tuulilasinpyyhkimien kanssa.
Sisällä ostajat saavat 10 tuuman viihdejärjestelmän, automaattisen himmennyksen takapeilin, lämmitetyt etuistuimet, lämmitetyn ohjauspyörän sekä 10-värisen ympäristön valaistusjärjestelmän. Ostajat saavat myös langattoman Apple CarPlay -sovelluksen sekä Android -automaattisen integraation infotainmentin äänentunnistuksen lisäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *