Poliisi noudattaa epäjohdonmukaista lähestymistapaa juoman kuljettajien

kuljettajista, jotka ovat aiemmin hylättyjä, voidaan antaa “merkinnällä” heidän autossaan riippuen siitä, missä he asuvat heidän seurannassaan tuomittuja autoilijoita.
Jos upseerit ovat aiemmin yhdistäneet henkilön rikokseen, ajoneuvoihinsa voidaan liittää digitaalinen älykkyysmerkintä. Automaattinen rekisterikilventunnistus (ANPR) -kamerat voivat sitten varoittaa poliisia kuljettajan asemasta auttaakseen heitä paremmin kohdistamaan tunnettuja rikoksentekijöitä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Ison -Britannian juoman ajopisteet paljastettiin
Mutta tiedonvapautta koskevat pyynnöt 44 Britannian poliisivoimille paljastivat, että vain jotkut seuraavat käytäntöä. Tämä on huolimatta siitä, että aikaisemmasta tutkimuksesta löytyy 12 prosenttia juoman johtajista, jotka nousevat 30 prosenttiin korkean riskin rikoksentekijöistä (ne, jotka ovat saaneet yli kaksi kertaa laillisen rajan).
Esimerkiksi Cheshiren poliisilla on 1 041 aktiivista merkkiä, joka luo ‘älykkyyden dia’ jokaiselle hylätylle kuljettajalle, joka sisältää “henkilökohtaiset yksityiskohdat ja kaikki heille rekisteröidyt ajoneuvon hylkäämisen yhteydessä”. Viralliset tiedot paljastavat, että 57 prosenttia kaikista Cheshiren hylätyistä kuljettajista vuosina 2014-2016 menetti juomarikoksiin lisenssin, mikä viittaa 600 joukkojen merkinnästä liittyvän tähän rikokseen.
Merseyside -poliisilla on samanlainen politiikka, joka paljastaa: “Marker [S] liitetään heti, kun henkilö tuomitaan ja/tai hylätään ajamisesta”, kun taas Clevelandin poliisi sanoi, juoda ajoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *