Caparo T1 Evolution: British Hypercar kiusasi

brittiläinen autoteollisuustekniikkayritys Caparo on avannut ostaja kirjoja uudelle, rajoitetun erän T1 Evolution Hypercarille, vaikka se ei vielä paljastanut miltä se todella näyttää.
Vaikka meillä on vain yksi tyylitelty teaser-luonnos, sen on jaettava alkuperäisen T1: n yleinen F1-inspiroima ilme Ilman saanti sijaitsee aivan kaksipaikkaisen ohjaamon takana.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Nopeimmat autot Nurburgringin ympärillä
Caparo lupaa kuitenkin uusia “ultra modernisia” aerodynaamisia visuaalisia lisäosia, samoin kuin “erittäin parannetun teknisen määritelmän ja suorituskyvyn”. Yritys ei anna liikaa tiettyjen yksityiskohtien suhteen, mutta räätälöity voimansiirto tuottaa selvästi jopa 700 hevosvoimaa, mikä on merkittävä parannus alkuperäisen T1: n 3,5 litran V8: n hallinnoiman 575 hevosvoiman yli.
Asennetaan myös turvallisempi rungon kokoonpano ja jäykempi jousitus, abs, pito ja vakaudenhallinta, joka täyttää suorituskykykeskeisten päivitysten joukon.
• Automobile Express Test -radan nopeimmat kierrokset
Uudelleen suunnitellun ohjaamon sisällä Caparo näyttää parantavan autoilijan mukavuutta käyttämällä laajempaa tietojärjestelmää, mukaan lukien telemetria ja viestintätekniikka.
Asiakkaat voivat myös valita hopea-, kulta- tai platina-osia T1-evoluutiostaan ​​joko ostokohdassa tai jälkimarkkinat ylimääräisinä, myös käytettävissä olevia virtuaalisuunnittelijapaketteja.
Caparon hinnasta ei tällä hetkellä ole sanaa, mutta ostajien ei pitäisi odottaa paljon muutosta 250 000 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *