UUSI BMW 1 -sarjan FaceLift, joka on löydetty avoimesta

BMW, tarkistaa kosmeettisesti 1-sarjan viistoperäperheen myöhemmin tänä vuonna, ja näet muutokset täällä etäisyydellä M135i: ssä-erotettuna sen räätälöityyn 18 tuuman seokseen. Pyörät, hopea -ovenpeilit ja siniset M Performance -jarrukivi.
Edessä, BMW on yrittänyt siistiä 1 -sarjan kasvot paljon suositummilla munuaisrillillä, joissa on ohut pystysuorat kiinnitykset, jotka nähdään kasvojenkorotetuissa M5: ssä ja M6: ssa. Naamiointi ajovalojen alempien reunojen ympärillä vihjeitä nipissä ja työntämällä valoyksiköitä, kun taas alemman puskurin osastolla on kerätty uudelleen M135i: n Coupe -sisko, M235i. BMW on myös pudonnut ohuet matala-asetetut aero-rinnat pyöristetylle sumuvalolle ulkoosissa.
M135I: n takaosan muutokset ovat vielä paljon hienovaraisempia, ja vain pieni peite palautetulle takapuskurille. Vaikuttaa siltä, ​​että boxy takavalon klusterit siirtyvät vuoden 2015 1-sarjan ennallaan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sisällä BMW tarjoaa todennäköisesti uuden SLIM-SPOKED M Sport -ohjauspyörän osana 1-sarjan keskisyklin päivityksiä, kun taas keittomallien All-Turbo-nelisylinterinen moottorin kokoonpano odotetaan näkevän lisäyksen parannukset Teho ja vääntömomentti, polttoainetalous ja CO2 -tuotanto. Tavanomaisen määritelmän on myös tarkoitus kasvaa, kun BMW pyrkii torjumaan voimakasta vastustusta viime aikoina paljastuneesta Mercedes A-luokan, Audi A3- ja VW-golfista.
Kuvassa olevan M135i: n osalta odotetaan, että 3,0 litran turboahdettu suora kuusi moottoria ylläpitää 316 hevosvoimaa, joka on sidottu M235i: n 322 hevosvoiman lihaksen alapuolelle kupeen paljon kalliimpaan hintapisteeseen ja hiukan enemmän suorituskykyyn keskittyvää lyhyttä.
Täällä vakion vakoittavan M135i: n siisti esiintyminen viittaa siihen, että se on lähellä tuotantoa. Pariisin autonäyttelyssä odotettavissa oleva debyytti lokakuussa 2014. Yhdistyneen kuningaskunnan toimitukset seuraavat vuoden 2015 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Viimeistelty hinnoittelu julkistetaan vuoden 2014 lopussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *