UUSI ELECTRIC NISSAN E-NV200 XL VOLTIA VAN AVAA

Nissan on paljastanut suuremman version sen kokonaan sähköisestä E-NV200-paneeli-pakettiautosta, nimeltään E-NV200 XL. Uusi, päättäväinen malli on Nissanin ja Euroopan tekniikkayrityksen Voltian välinen yhteistyö, ja sen on tarkoitus myydä Yhdistyneessä kuningaskunnassa myöhemmin tänä vuonna.
XL Voltiassa on laatikkopidennys, joka laajentaa tavanomaisen E-NV200: n kuormituspaikan pituutta ja korkeutta noin 50 cm kussakin mittassa. Seurauksena on, että siinä on enimmäismäärän kahdeksan kuutiometriä, mikä on 90 prosenttia suurempi kuin tavanomainen malli.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Paras pienet pakettiautot myytävänä nyt
Muutoksen lisätyn painon vuoksi XL Volthian enimmäispalan hyötykuorma on noin 120 kg vähemmän kuin tavanomainen E-NV200, 580 kg. Sen 1,22 metrin leveä kuormituslahti pysyy kuitenkin muuttumattomana, mikä tarkoittaa, että se voi silti kantaa kaksi euroa.
Sitä saa sama sähköinen voimansiirto kuin tavanomainen E-NV200-pakettiauto, käyttämällä etuosaan asennettavaa 108 hevosvoimaa sähkömoottoria ja 40 kWh-litium-ion-akkua. Nissanin ei ole vielä virallisesti vahvistanut XL: n aluetta, mutta katto-pidennuksen lisätyn painon ja ilmankestävyyden vuoksi odotamme, että se on alhaisempi kuin tavanomaisen mallin 124 mailin luku.

Paras sähköiset pakettiautot 2022

Maksuaika on identtinen tavanomaisen E-NV200: n kanssa. Joten, kun se on kytketty kaupallisesti saataviin 50 kW: n DC-nopeaan ladaan, XL Voltia palauttaa täyden latauksen alle tunnissa. Kotimaan 7 kW: n seinälaatikkoyksikköä käyttämällä akku saavuttaa saman tason latausta noin kahdeksassa tunnissa.
E-NV200 XL Voltia -hinnat vahvistetaan lähempänä mallin Ison-Britannian myyntipäivää. Kun se saavuttaa Yhdistyneen kuningaskunnan rannot, laajennettu paneeli-pakettiauto on ostettava joko suoraan hyväksytyltä Nissan-jälleenmyyjältä tai jälkimarkkinoiden muuntamisena West Midlands -pohjaisesta Bevan-ryhmästä.
Mitä teet Nissan E-NV200 XL Voltiasta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *