“Pop-up-moottorinäyttely on helppo konsepti täsmälleen parhaalla hetkellä ‘

, on jo pitkään ollut, samoin kuin aina, paikka kylmille, virtuaalisille, ilmapiirille, autoon liittyville tapahtumille, jotka Ihmiset voivat etäältä (ja osittain) nähdä samoin kuin kuulla – eivät kuitenkaan kosketa, hajua tai tuntea. Pitkä he voivat jatkaa. Tietyille ihmisille tiettyinä aikoina kiireisessä tai lukittuna elämässään, käytännössä “osallistuminen” kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen näytön kautta on järkevää.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Mutta älä, mitä teet, hyväksy laiska valhe, jonka asianmukaiset ajoneuvon näytökset menivät valmistajien, jälleenmyyjien ja kansalaisten kanssa kuolleiden, haudattujen ja eivät koskaan tule takaisin. Vasta viime viikolla Kiinassa, maailman suurin ajoneuvojen tuottava maa pitkälle, Pekingin autonäyttely oli elämään sekä potkimiseen omalla kiireisellä lehdistöllä, kaupassa, auto-osilla ja julkisilla päivinä.

Pekingin moottorinäyttely 2020: Uutiset pyöreät

Mutta se on vain aloittelijoille. Parempi taloon ja hiukan pienemmässä mittakaavassa, brittiläinen autonäyttely on suunniteltu Farnboroughin maailmanlaajuiseen näyttelykeskukseen ensi vuoden elokuussa. Maapallon lisäksi vuodelle 2021 on varmennettu lukuisia muita suuria ja pieniä ajoneuvonäyttelyitä (tietysti pandeemisten rajoitusten nostamisen tai säätämisen mukaisesti).
Mutta ennen sitä on keksitty uusi ja erillinen pieni, elävä, intiimi autoteollisuustapahtuma, rekisteröity, tavaramerkki ja valmistettu esittelyyn Englannissa tässä kuussa kuluttajien ja Yhdistyneen kuningaskunnan liiketoiminnan hyväksi sekä ulkomailla. Se on yksinkertainen, rationaalinen ja käytettävissä oleva fyysisten tapahtumien sarja rentouttavalle tai autojen omistajille sekä autoihin liittyviin tuotteisiin sekä palveluihin. Aivan ensimmäinen avaa ovensa tässä kuussa, samoin kuin nimen, jonka se sekä seuraavat muille tapahtumapaikoille järjestetyt tapahtumat menevät? Pop-up-moottorinäyttely.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *