“Neuvonta, mitä meidän pitäisi tehdä aiemmin, samoin kuin ajoneuvojen ajamisen jälkeen, on vähemmän kuin selkeä ‘

, jotka houkuttelivat kiivetä ajoneuvoon ja ajamaan yksinomaan nautinnon vuoksi? Älä. Lainvalvojamme ovat käskeneet sinun olla tekemättä. Nyt ei ole aika valita taistelua heidän kanssaan.
Ajoneuvoajoneuvoa ei kuitenkaan kielletä Lockdown Britanniassa. Jotkut työntekijät pitivät “kriittisiä” tai “välttämättömiä” oleskelua pyörän takana työmatkalle. Täsmälleen sama koskee miljoonia, jotka ajavat supermarketteihin sekä apteekkeihin, pitämättömät sukulaiset, jotka tarjoavat kärjessä terveys- ja hyvinvointikeskuksille, tai lukemattomia autoomistuksessa olevia vapaaehtoisia, jotka ovat virallisesti allekirjoittaneet yhtä paljon kansalaisia ​​ostamaan sekä reseptejä.

COVID-19: Mitä se tarkoittaa autoilijoille ja ajoneuvoteollisuudelle

Syvällä, ymmärrämme eron ei-välttämättömien (ts. Kiellettyjen) moottorien välillä hauskanpitoon, samoin kuin tärkeän (sallitun) ajamisen välillä vakavimmista syistä. Kuitenkin vähemmän selkeää on se, mitä meidän pitäisi nyt tehdä aiemmin, samoin kuin pyörän takana olevien loitsujen jälkeen. Tätä silmällä pitäen tässä on lyhennetty versio ‘tehdä ja mitä ei tehdä’ -luettelosta kuljettajille nykyisen kansallisen terveys- ja hyvinvointikriisin aikana.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tarvitsetko juomia ja välipaloja matkalle? Raaki keittiöalueesi ennen lähtöä – välttäen siten tienvarsien takeet jonotusasiakkaiden kanssa. Mutta ennen kuin poistut talostasi ja siirry ajoneuvoon, mene silmosi, pyydä kädet huolellisesti ja pidä sitten käden puhdistaja ajoneuvossa. Vaihtoehtoisesti kuumaa vettä, nestemäistä saippuaa sekä paperipyyhkeitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *