Autonvalmistajat, jotka käsittelevät päästöjä, jotka ovat 50 000 punnan sakkoja autoja kohti ja kuorma -auto

autonvalmistajille, sakotetaan jopa 50 000 puntaa jokaisesta päästöjen huijauslaitteella varustetulle autolle, kun Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus lähetti yksityiskohdat uudesta sarjasta lait.
Lait, nimeltään Autot (tappiolaite, polttoaineen käyttö ja tyypin hyväksyntä) ohjeet 2018, näkevät valmistajat, jotka käsittelevät huomattavaa sakkoa, jos ne “toimittavat autoja, jotka on luotu huijaamaan päästötestejä Yhdistyneelle kuningaskunnalle”.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Dieselgate: Suurin osa VW -päästöjen vähentämisuutisista
Uudet lainsäädännöt tulevat voimaan tämän vuoden 1. heinäkuuta noudattaen helmikuussa alkanut aiheesta.
Ilmoittamalla uusista laeista, toimittaa pappi Jesse Norman sanoi: ”Autoja ja kuorma -autojen valmistajia vastaan ​​on perustellusti ollut merkittävä julkinen julistus, joka on huijallut päästöstandardeja. Heidän käyttäytymisensä on ollut epärehellinen ja valitettava. ”
Norman lisäsi, että uudet ohjeet oli luotu varmistamaan, että “huijaajat pidetään asianmukaisella tilillä tässä maassa, laillisesti ja taloudellisesti, heidän toimistaan”.
• EU: n komissaari toteaa dieselautot ja kuorma -autot “valmistuneet”
Päästöjen tappio -laitteiden funktio -ohjelmistosovellusten kappaleet, jotka määrittävät, milloin autoja ja kuorma -autoa tarkistetaan laboratorio -olosuhteissa. Kun laboratorioolosuhteet havaitaan, auton elektroninen hallintajärjestelmä muuttaa moottorin käynnissä olevaa käyttäytymistä ostamaan alhaisempien päästöjen luomiseksi ja asianmukaisten testien läpikäynnin luomiseksi.
Hallitusvaltiot Volkswagen, jonka todettiin asentaneen tappiolaitteita muutamiin autoihinsa, on maksanut osastolle 1,1 miljoonaa puntaa testeille, jotta voidaan selvittää, olivatko muut Yhdistyneen kuningaskunnan dieselautot ja kuorma -autot asennettu samanlaisilla laitteilla . DFT havaitsi, että mikään muu valmistaja tarkisti ei ollut “samanlaisen strategian käyttäminen”.
Vastauksena hallituksen ilmoitukseen moottorivalmistajien seuran ja kauppiaiden toimitusjohtaja Mike Hawes sanoi: ”Jokainen Yhdistyneessä kuningaskunnassa tarjottu uudet autot ja kuorma -autot täyttävät tiukimmat ohjeet, jotka koskevat mitä tahansa turvallisuudesta päästövaatimuksia, ja tarkalleen kuinka tarkalleen kuinka tarkalleen Autot tarkistetaan sekä valtuutettu myytävänä. ”
Hawes lisäsi, että hallituksen oma autojen ja kuorma -autojen testaus on “osoittanut jatkuvasti niiden olevan vaatimusten mukaisia” ja lisäsi, että hän oli “tyytyväinen hallitus tunnustaa, että päättäjät ovat olleet laajoja standardien tyydyttämisessä”. Hawes selitti, että “kaikenlaiselle valmistajalle on aina tapahtunut vakavia seuraamuksia minkä tahansa tyyppisiin väärinkäytöksiin tyypin hyväksyntäprosessissa, joka on esitetty täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa”, samoin kuin ilmoitetut tiukemmat vastuuvapauden ohjeet sekä valtion valtuudet ” Anna kuluttajille luottamus siitä, että he saavat historian puhtaimpia ja turvallisimpia autoja ja kuorma -autoja. ”

Tutustu parhaisiin pieniin päästöautoihin ja kuorma -autoihin, jotka ovat nyt ihanteellisia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *