Mercedes GLC FaceLift vakoili ensimmäistä kertaa

Mercedes GLC -kasvojenkorotus on havaittu ennen kuin se osuu näyttelytiloihin noin 12 kuukauden kuluttua. Monien muutosten tulisi heijastaa äskettäin päivitettyyn C-luokkaan esiteltyjä niitä, joten odotetaan parannettua sisustustekniikkaa ja ensimmäistä kertaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa plug-in-hybridiversio.
Tämän testimuulin valon naamiointi osoittaa, että tyylipäivitykset ovat hienovaraisia. Etusäletille on tarkistettu muotoilu, ajovaloissa on uusi valaistusgrafiikka ja puskurit saavat pieniä korjauksia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat maastoautot ja ristikkäiset 2018
Sisällä muutokset keskittyvät päivitettyyn viihdejärjestelmään. Vakoilukuvamme osoittavat suuremman 10,25 tuuman näytön, joka on sijoitettu kojelaudan päälle, ja keskikonsolissa sijaitseva vanhan auton napsautuspyörä on ojittu A-luokan inspiroimaan kosketuslevylle. Odottaa lisää kosketusohjaimia ohjauspyörällä ja vaihtoehto 12,3 tuuman digitaalisesta kojetaulusta perinteisten analogisten valitsimien sijasta.
3

Tarkistetun GLC: n tulisi saada päivitetty moottorivalikoima käyttämällä ainakin joitain C-luokan voimalaitoksia. Merkittävin voisi hyvinkin olla plug-in-hybridi, joka on saatavana ensimmäistä kertaa oikeanpuoleisessa asemassa. Sillä todennäköisesti merkitään GLC 350 E, ja sen tulisi sekoittaa sähkömoottori bensiinitehoon-vaikka Mercedes voisi myös tarjota uuden diesel-sähköisen PHEV: n, joka otetaan käyttöön tarkistetussa C-luokassa.
Riippumatta polttoainetyypistä, hybridi GLC menettää osan tavaratilastaan; Odottaa, että tavallisen auton 550 litran LoadBay ottaa 40 litran osuman tilaa paristoille lattian alla.
Perinteiset bensiini- ja diesel-GLC-variantit jatkuvat jakaen monet samoista 2,0 litran yksiköistä, jotka äskettäin otettiin käyttöön C-luokalle.
Mitä teet Mercedes GLC -vakoojakuvista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *