DS X E-Tense All-Electric Concept Belaned

Futuristisen uuden konseptin auto on paljastanut DS, joka esittelee Ranskan marquen visiota vuodelle 2035 kokonaan sähköisen kupeen muodossa.
Sitä kutsutaan DS X-E-Tensiksi, ja yksi ensimmäisistä huomastasi on epäsymmetrinen muotoilu. Auton yläpuolella oleva saha on yhdensuuntainen, ja kuljettaja istui jopa enemmän eteenpäin kuin matkustaja erillisessä kookonissa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat sähköautot myynnissä 2018
Sekä ohjaamo- että kookonialueet pääsevät Gullwing -tyylisillä ovilla, joita käytetään kahvoilla, jotka istuvat auton rypistyneen korin kanssa. Tarkasteltaessa auton kasvoja, on mahdollista valita vaikutteita vuoden 2016 paljon tavanomaisemmasta sähköisen konseptista, jossa säleikön muoto ja etuilman saanti kehräsi selvästi kyseisestä autosta. Säleikkö istuu tietysti kuljettajan puolella ajoneuvon puolella, ja sitä reunustavat LED -valot, jotka on kudottu tuotemerkin erottuvaan timanttimotiiviin.

DS: n tuotteiden varapuheenjohtaja Eric Apode selittäen prosessin, joka johti tähän uusimpaan konseptiin, sanoi, että brändi “halusi tilaisuuden unelmoida noin 2035”, jolloin se viettää klassisen DS: n 80 -vuotisjuhlan.
“Se on manifesti näyttää mitä haluamme tehdä brändinä”, hän jatkoi. ”Konseptissa on edelleen ohjauspyörä ja polkimet. Todennäköisesti vuonna 2035 lukuisat asiat ovat muuttuneet, ja liikkuvuuslaitteille on paljon tilaa, mutta emme halua käsitellä tätä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *