Uudessa 2018 Mercedes-AMG C 63 -kupeessa

Mercedes-AMG: ssä tunnistetussa kupleissa on myytävänä oleva suuri salkku, joten meitä käytetään vakoilemaan prototyyppejä-samoin kuin nykyinen esiintyminen on kasvojenkorotettu C 63 Coupe. BMW M4 -kilpailija vastaanottaa valon raikastuvan vuoden 2018 suunnitteluvuonna yhdessä muun C-luokan alueen kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Ulkopäänjät eivät ole nopeasti näkyvissä tässä testimuulissa, mutta ne ovat siellä. Verhouksen takana olemme johtaneet uskomaan, että on olemassa uusi kahden barisen vaakasuuntainen säleikön muotoilu, kun taas myös ilmanottoaukkoihin on muutoksia sekä takapuskurin profiili. Uusia LED -ajovaloja esiintyy, vaikka tämä prototyyppi hyödyntää vanhoja valoja.
8

Sisustus esittelee uudelleen suunniteltu kojelauta ja kojetaulu, jossa on innovaatioita sekä yksittäisiä rajapintoja (kastetussa muodossa) sekä uudesta E-luokasta että S-luokasta. Odottaa myös vähäisiä trimmauspäivityksiä, kun taas uusia väri- ja materiaalivaihtoehtoja on saatavana.
Vaikka rutiininomaisessa 2018 C-luokassa odotetaan uusi 2,0 litran dieselmoottori, C 63: n melko nykyaikainen 4,0 litran Twin-Turbo V8 ei todennäköisesti saa korjauksia. Virran on pysyttävä 469 hevosvoiman pohjaautojen ja kuorma -autojen sekä 503 hevosvoiman S: n suhteen – vaikkakin on mahdollista, että jotkut alustan tarkistukset debytoivat.
Näemme päivitetyn C-luokan tämän vuoden loppua kohti- mahdollisesti Frankfurtin autonäyttelyssä- ennen kuin se tulee myyntiin uudelle vuodelle. Kustannukset voivat lisätä jonkin verran nykyiseen C 63: een, joka alkaa 63 475 puntaa.
Katsotko eteenpäin uuteen kasvojenkorotettuun Mercedes C-Class Coupe -tapahtumaan? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *