McLaren paljastaa uudet 570 -luvun tyyliset painoskuviot

McLaren on paljastanut viisi uutta 570 -luvun superautojensa erikoisversiota, esittäen, mitä McLarenin omat suunnittelijat voivat keksiä, kun se irtoaa konfiguraattorin kanssa.
Viisi autoa ja kuorma -autoa ovat osa Style Edition Range -sarjaa. Jokaisessa on erilainen väriyhdistelmä, pyörät, materiaalit ja sisätilat, jotta ne erottuvat, rakentaen McLarenin räätälöintipaketteja jo tarjottuihin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Toistaiseksi McLaren on julkaissut vain valokuvia Style Edition 1: stä. Tämä malli valmistuu silmiinpistävällä vermillion punaisella, joka on integroitu viiden puolen pyörien timanttileikkauksilla, punaisten jarrujen paksuus ja mustat “varkain” pakokaasuihin.
• 2016: n hienoimmat superautot
Sisällä se saa sisätilojen vastaamaan punaisen maalin viimeistelyä hyödyntäen McLarenin valmiita suihkukonetta sekä kärjessä olevaa punaista värimaailmaa. Istuimet leikataan punaisella Nappa-nahkalla sekä mustalla Alcantaralla, kun taas kojelauta ja ohjauspyörä valmistetaan kaksisävyisellä mustalla ja punaisella nahkalla. Mikä tahansa on sidottu yhdessä kontrastin liuskekivien ompeleen kanssa.
Jos Red ei ota mielikuvitustasi, muut neljä mahdollista. He hyödyntävät mustia, valkoisia, harmaita ja oransseja värimalloja.
6

Vaikka Style Edition -autot ja kuorma -autot vievät hauskanpitoa spesifikaatiota ja mukauttamaan erittäin omaa superautoasi, McLaren toteaa, että mahdolliset kustannussäästöt voivat pehmentää iskua. Minkä tahansa tyyppisten tyyppisten painospakettien valitseminen kuluttaa 8500 puntaa, kun taas tyylihäiriöiden määrittäminen erikseen kuluttaisi paljon enemmän.
Tilaa viiden auton ja kuorma -autojen tilauskirjat ovat nyt avoinna, samoin kuin ostajat saavat autojaan ja kuorma -autojaan vuonna 2017.
McLaren 570 -sarja on yksi rakastetuista superautoistamme, samoin kuin Britannian Porsche 911 Turbo S -kilpailun vuoden 2016 suorituskykyajoneuvomme.
Se on hinnoiteltu 146 1550 puntaa, ja se on kehitetty kevyen, jäykän hiilikuitukylpylän ympärille, samoin kuin McLarenin kaikkialla olevat 3,8 litran twin-turbo V8, joka luo 562 hevosvoimaa. Virta lähetetään takapyörille seitsemän nopeuden kaksoishoitolaatikolla, 0-62 mph: n ollessa 3,1 sekuntia ennen huippunopeutta 204 mph.
Voisitko ottaa McLarenin tyyli -painostarjoukseen, vai haluaisitko sopia oman superautosi? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *