MINI-TOTTOJA TOINEN SÄHKÖISEN SUUNNITTELU Kiinan markkinoille

Small suunnittelee jo toisen täysin sähköautonsa ennen kolmen oven pientä E-esiintymistä Iso-Britanniassa ensi vuonna, auton paljastaminen voi paljastaa.
Suunnittelu perustetaan kuitenkin yksinomaan Kiinan markkinoille, samoin kuin paikallisesti kehitetään osana yhteisyritystä, jolla on erinomaiset seinämoottorit.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Aivan sähköinen vakoillaan
Kiinan sähköautojen tiukat politiikat viittaavat siihen, että brittiläinen tuotemerkki ei kykene viemään pientä E: tä alueelle – maailman suurimpien sähköajoneuvojen markkinoille. On ymmärrettävä, että pienen E: n ongelma tulee akkuun, joka on BMW -ryhmän tuote paikallisesti luodun osan sijasta.
Pienipomot pysyvät tiukasti huulissa tarkalleen, minkä tyyppinen sen toinen sähköauto ottaa. Auton paljastaminen ymmärtää, että se on täysin erilainen ehdotus kolmen ovien pienelle E.
Huolimatta uudesta yhteisyrityksestä, jolla on erinomainen seinä, Small tarjoaa EV: n Kiinassa olemassa olevan verkonsa sijaan uuden asennuksen tuottamisen sijaan. Kaiken kaikkiaan Kiina on MINI: n neljänneksi suurin markkinat; Maan viime vuonna tarjottiin yli 35 000 autoa ja kuorma -autoa.
Tämä ei ole ainoa mielenkiintoinen uutinen, joka selvittää Aasiasta, katso omistautunutta Pekingin moottorinäyttelysivua saadaksesi lisätietoja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *