Hyundai Grandeur -saloni elpyi Vintage Electric Idea -ajoneuvona

. Se on Hyundai Grandeurin 35. syntymäpäivä tänä vuonna, joten juhlimaan korealainen tuotemerkki on tarjonnut salonki futuristisen makeoverin ja uuden sähköisen voimansiirron.
Idea noudattaa täsmälleen yhtä lyhyttä kuin yrityksen äskettäinen sähköistetty palautus perinteiselle poni -kupeelle, joka rinnastaa nykyajan innovaatiot auton perinteisten linjojen kanssa.

Hyundai esittämään kaksi uutta vetypolttokennon voimansiirtoa vuonna 2023

Ulkopuolella Hyundai on vaihtanut 1980-luvun salonan etuosan sekä takavalaisimet bang-up-ime-pikselin LED-yksiköille. Samoin on joitain uusia sivupeilejä, uusia vartaloverhoilua, uusia pyöriä sekä uudelleensuunniteltua jäähdyttimen säleikköä, joka jäljittelee uusien valojen Chequerboard -kuviota.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Vaikka Hyundaiin ulkopinta on melko hienovarainen, Grandeur EV: n sisustuksella on ollut kattava uudistus. Yrityksen insinöörit säilyttivät auton vintage -ohjauspyörän sekä viivan, mutta analogiset kellot, radiot ja ilmastonsäätimet on korvattu kolmella näytöllä.
Kokoonpano näyttää olevan täsmälleen sama järjestelmä, joka löytyy sähköisestä Hyundai Ioniq 5: stä, jakaen täsmälleen saman linkitetyn digitaalisen mittariklusterin sekä kojelaudan huipulla istuvan infotainment -järjestelmän.
Hyundai on myös lisännyt uuden näytön keskikonsoliin, joka hallitsee auton lämmitysjärjestelmää ja toimii viihdekeskuksena. Yrityksen kuvat osoittavat, että järjestelmää tarjotaan myös vuosikerta 80 -luvun pianosovelluksella. Piano-sovellus (ja kaikenlaisen muun musiikin, jonka kuljettaja haluaa soittaa), on putkettu uudella 18-kaiuttimen stereojärjestelmällä.
Istuimet ovat samoin uusia, samoin kuin verhoiltu Burgundin sametissa nyökkäyksenä alkuperäiseen loisto -salonkiin. Hyundai on kuitenkin asentanut tuolit melko raivoisat Nappa -nahka selkänsä, joita pidetään yhdessä paksujen nahkapistojen kanssa.
Hyundai on myös vaihtanut perusauton vaihdevalitsimen suihkukoneiden inspiroimalla vaihdolla. Keskikonsolissa on myös uusi piilotettu lokero, jonka mukaan yritysvaltiot sopivat täydellisesti arvoesineiden, kuten kellon tai yrityksen kuvien kuvaamiseen, mukavan sikariparin, kuten yrityksen kuvat.
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi kaiken Hyundaiin viimeisimmästä puhdasta sähköisestä Restomodista alkuperäisen poni-kupeen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *