”Ison -Britannian autonvalmistajat antavat meille paljon olla ylpeitä”

Mikä on aika Yhdistyneen kuningaskunnan autoteollisuudelle! Bentley, joka ilmoitti rohkeita sähköistämistä koskevia suunnitelmiaan, vaikeutettua Aston Martinia, joka tuli taisteluun 697 hevosvoiman versiolla erinomaisesta DBX: stä, Land Rover paljastaa uuden Range Roverin plug-in-hybridi-versiot ja Lotus ryhmittyivät uudella akkutoimittajalla Britishvoltia tuottaakseen sen tuottamiseksi Seuraava kokonaan sähköinen urheiluauto.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sitten on uusin – ja yksi mielenkiintoisimmista – brittiläisistä autonvalmistajista: Gordon Murray Automotive. Jos olen koskaan nähnyt autoon liittyvän esimerkin markkinoiden tuntemisesta ja tarkalleen mitä asiakkaasi haluavat, niin se on. Kompakti, kevyt urheiluauto, joka maksaa noin 1,4 miljoonaa puntaa (plus verot), ei välttämättä ole valtavirta, mutta epäilen, että T.33 on toinen auto, jota Gordon Murray ja hänen kollegoidensa ei tarvitse myydä liian kovaa.

Gordon Murray T.33 Superauto, joka on asetettu julkiseen debyyttiin 9. huhtikuuta

Tämä on uusi malli, joka on kaunis yksinkertaisuudestaan ​​ja miellyttää niitä, jotka tuntevat sähköistyksen olevan tulossa liian nopeasti ja liian aikaisin; T.33: lle asennettu V12 (ja sen sisarus, T.50) on toinen bitti autojen neroutta ja esiintyy tulevaisuudessa enemmän GMA -autoissa. Fantastinen!
Me britit olemme aina hieman ujo menestyksemme juhlimisessa, mutta kun kyse on autoista, on joitain asioita, joita teemme paljon paremmin kuin kukaan muu – minkä vuoksi niin monet ulkomaiset yritykset investoivat Ison -Britannian kykyihin, olipa se kynnyksellä Rahaa brittiläisiin tuotemerkkeihin ja heidän erinomaiseen työntekijään tai palkkaamaan britit autoyhtiöidensä johtamiseen.
Bentley voi olla Volkswagen -ryhmän omistuksessa, mutta Brit ja Auto Express Hall of Fame -yrityksen Adrian Hallmark ovat loistavasti johtaneet sitä. Kenelläkään ei ole parempaa käsitystä siitä, mitä Bentley tekee, voi ja pitäisi tehdä kuin Adrian, mutta luottoa on mentävä hänen pomoille Wolfsburgissa ostamaan visioonsa ja jättämään hänet siihen.
Kun kyse on ylellisyydestä, urheilumalleista ja korkealaatuisten autojen tekemisestä nykyään, kukaan ei tee sitä paremmin kuin britit. Ja sitä meidän kaikkien pitäisi juhlia.
Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Aston Martinin uudessa 697BHP DBX707 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *