Jaguar XKR-S GT paljastettu

Jaguar XKR-S GT on paljastettu New Yorkin autonäyttelyn aattona. Rajoitettu tällä hetkellä vain 30 autoon Pohjois-Amerikan markkinoille (vaikka oikeanpuoleisen aseman versio voidaan tehdä, jos kysyntä Yhdistyneessä kuningaskunnassa on riittävä), XKR-S GT on suunniteltu XK Couen lopulliseksi tieversioksi .
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ottaen XKR-S: n pohjana, nykyinen 542 hevosvoiman 5,0 litran ylikuormitettu V8-moottori sekä kuuden nopeuden automaattinen vaihdelaatikko kuljetetaan ennallaan. Jaguar on kuitenkin lisännyt erityisen silmiinpistävän BodyKit: n XKR-S GT: n erottamiseksi toisistaan.
Siellä on hiilikuitu etujakaja kuin 60 mm: n edessä olevan etupuskurin edessä, plus vähän hiilikuitusiivit sekä pyöräpidennykset, jotka on suunniteltu parantamaan ilman virtauksen tehokkuutta auton ympärillä, samoin kuin moottoriin, samoin moottoriin jarruina lisäjäähdytystä varten.
Konepellossa on myös ylimääräisiä tuuletusaukkoja, hiilikuidun takajuoksuja ja merkittävä taka siipi, jonka Jaguar väittää tuottaa 145 kg: n voimaa, kun autot ja kuorma -auto kulkee sen 186 km: n rajoitetulla huippunopeudella. Huippunopeus on täsmälleen sama kuin rutiininomainen XKR-S, mutta 0–60 mph: n aika laskee 4,2: sta 3,9 sekuntiin. Jaguar väittää kykenevänsä alle 7 minuutin 40 sekunnin kierroksen Nurburgring -aingistä ja saattaa osua yli 200 mph rajoitin poistettuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *