Aston Martin V8 Vantage N430- ja DB9 -hiilipainokset Geneve 2014: lle

Aston Martin valmistautuu paljastamaan kaksi erikoispainosmallia Geneven autonäyttelyssä ensi kuussa. V8 Vantage N430 yhdistää DB9 Carbon Black, joka on myös Saatavana hiilivalkoisena varjossa. Uudet mallit ovat 101 vuotta Aston Martinin tuotantoa, ja mekaaniset ja kosmeettiset muutokset merkitsevät niitä vakiomallien kautta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Molemmat Aston Special Editions on koristeltu hiilikuitulevyllä sisälle ja ulkoa. Vantage N430 on saatavana coupe- tai roadster -muodossa, ja siinä on uudet taotut kevytmetallivanteet, aerodynaamiset tweaksit, uusi musta etusäleikko, ajovalaisimet, bezelit, takaputken viimeistelijät ja selkeät takavalaisimet, joissa on musta ympäröivi. N430 on saatavana myös valinnaisten klubien urheilugrafiikkapaketeilla, jotka ovat inspiroineet radikaalia CC100 Speedster -konseptia, joka paljastettiin viime vuonna.
Ihon alla Aston on virittänyt tavanomaisen 4,7 litran V8: n kehittääkseen 430 hevosvoimaa-vastaavan V8 Vantage S: n tehoa-syötetyllä voimalla takapyörille kuuden nopeuden manuaalisen tai valinnaisen seitsemän nopeuden urheilun vaihdelaatikon avulla. Urheilupakot, korotetut jarrut, viritetty jousitus ja nopean suhteen ohjausteline on myös asennettu osana päivityksiä.
Yksinomaisia ​​yksityiskohtia sisältävät hiilikyynnön plakkeet, N430-istuimen logot, mustat magnesiummalat-vaihdot ja nahkaohjauspyörän, jossa on vastakkaiset ompeleet. Istuimet on muotoiltu hiilikuitua ja Kevlaria, auttaen kaatamaan 20 kg painoa ja ne on leikattu sisennettyllä Alcantara -kuviolla.
Aston Martin DB9 Carbon Editions
DB9 -hiilimustalla ja hiilivalkoisilla versioilla ei ole vain kevyitä hiilikuitu kosmeettisia parannuksia, vaan niitä on saatavana myös Volante -malleina. Tyylikkäät GT-autot saavat voiman sama 510 hevosvoiman 6,0 litran V12, joka löytyy tavallisesta DB9: stä. Yksinomaisia ​​ominaisuuksia ovat hiilikuitulakko ja musta ikkuna. Sillä välin värilliset aksentit vastaavat jarrujen kalliiden sävyä ja räätälöityjä hiililevyjä on asennettu kynnyksiin.
Hinta 89 995 puntaa Special Edition Vantage vaatii 3 915 puntaa palkkiota Standard V8 Vantage -tapahtumaan nähden. DB9 -hiilimusta ja hiilivalkoinen hinnoitellaan levittämällä missä tahansa Astonin 147 Ison -Britannian jälleenmyyjästä. Odottaa hintamerkinnän, joka ylittää tavanomaisesta mallista veloitettua 133 080 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *