Seuraavaksi Audi S8 hyödyntää Porsche

Plug -in -hybridivoimaa Uusi Audi S8, A8 -limusiinin kuuma versio, on menetelmässä – samoin kuin se hyödyntää VW -ryhmän brändin Porsche -moottoreita, mukaan lukien a Plug-in-hybridi voimansiirto.
Koska A8 perustuu täsmälleen samaan modulaariseen suunnitteluun kuin uudessa Porsche Panamera -sovelluksessa, se pystyy hyödyntämään täsmälleen samoja moottoriryhmiä, samoin kuin sisaruksemme EVO: n mukaan, joka tarkoittaa, että S8 Plus -suunnittelu päätyi korkeaksi -voiman laajennus.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Vuoden 2017 hienoimmat toimeenpano -ajoneuvot
Tällä hetkellä S8 ja S8 Plus -mallit hyödyntävät 4,0 litran twin-turbo V8: ta 513 hevosvoiman ja vastaavasti 597 hevosvoiman kanssa-uusissa malleissa hyödynnetään kuitenkin erilaista 4,0 litran V8-yksikköä, joka on jo uudessa Panamerassa nähty. Siinä ajoneuvossa se luo 542 hevosvoimaa ja 770 nm vääntömomentti, ottaen Porschen 0-62 mph 3,8 sekunnissa. Odotamme noin 530 hevosvoiman Audi S8: n lukua sekä 0–62 mph: n ajan noin neljä sekuntia.
S8 Plus, joka saattaa saada E-Tron-monikerin, hyödyntää kuitenkin plug-in-hybridi-voimansiirtoa Panamera Turbo S-e-hybridistä. Tämä muotoilu saa ylimääräisen 136 hevosvoiman tulevan sähkömoottorin, leikkaamalla 0-62 mph vain 3,4 sekuntiin.
Odotamme alle neljän sekunnin 0–62 mph: n ajan sekä 190 mph: n huippunopeuden S8 Plus -mallissa, koska luvut todennäköisesti viritetään vähän Audi-salonkiin. Se merkitsee kuitenkin edelleen noin 630 hevosvoimaa sekä 800 nm vääntömomenttia.
S8: ta ja S8 Plusia ei ole vielä paljastettu, mutta odotamme heidän näkyvän vuoden 2018 alussa sen jälkeen, kun äskettäin paljastettu A8 tulee myyntiin.
Nyt olet nähnyt Audi A8: n, oletko innoissasi S8: n paljastamisesta? Ymmärräkaamme alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *