518BHP Zarooq Sandracer 500GT kokonaan paljastettu

Zarooq Motors Sandracer 500GT-Yhdistyneiden arabiemiirikuntien tuottajan yritys integroida tyylikäs coupe ja vaikea hiekkapuhallus off-roader-on nyt tuotannossa, käytännössä kaksi vuotta Alustavasta paljastamisesta vuoden 2015 Abu Dhabi Grand Prix -sarjan jälkeen.
• Parhaat uudet ajoneuvot vuodelle 2017
Tuolloin Zarooq on hienosäätänyt suunnittelun, kun taas uusi moottori korvaa aiemmin mainittu V6 -järjestelmän.
5

Se on keskimoottorinen, takaveto-ajoneuvo, jonka 6,2 litran V8, joka luo 518 hevosvoimaa sekä 660 nm vääntömomentti. Takapyörille annetaan virtaa viiden nopeuden peräkkäisen vaihdelaatikon kautta. Radikaali kori on valmistettu hiilikuidusta, joten se painaa vain 1200 kg.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tämä tarkoittaa, että suorituskyky on vahva tiellä, mutta se ei ole kaikki – vihje on nimessä. Sandracer on myös kehitetty autiomaalle, joten siinä on maastossa keskittynyt jousitus, jossa on kaksi matkakorkeutta, valtavia nubble-renkaita sekä kilpavaljaat yhdessä täydellisen sisäänrakennetun rullahäkin kanssa.
5

Se ei kuitenkaan ole täysin irrotettu kilpailija, kuten myös tienkäyttöön tarkoitetaan. Sisältä löydät LCD Sceenin, kaiutinjärjestelmän, ilmastoinnin sekä jopa kupin haltijan, kun taas käsin ommeltu nahkainen sisustus on Mansory.
Zarooq aikoo kehittää ja tarjoaa 35 yksikköä rajoitetun erän superauto-cum-dune-buggisesta, ja ensimmäiset asiakkaat ovat nyt linjassa. Kustannukset alkavat 450 000 dollaria, mikä vastaa noin 350 000 puntaa.
Voisiko Dubai hiekkakilpailijan maastoauto? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *