“Ainoa aika näyttää, mitä PSA: n Vauxhallin sopimus todella tarkoittaa”

Ehkä viime viikolla vierailemani Geneven autonäyttelyn suurin ironia oli, että menettelyt varjostivat tarina, johon ei liity mitään Tähtien autot osastoilla – ja tänä vuonna oli paljon, mikä todisti jälleen kerran, että teollisuus on melko töykeä terveys.
Mainos – viesti jatkuu alla

PSA: n, Citroens- ja DS -mallien valmistajan Vauxhallin ja Opelin ostaminen hallitsi keskusteluja, kuten saatat odottaa.
Ja mukana olevat tuotemerkit puhuivat varmasti hyvää peliä. Opelin pomo Karl-Thomas Neumann sanoi, että kauppa oli tilaisuus luoda ”todellinen eurooppalainen mestari” ja lupasi, että Vauxhall pysyy “todellisena brittiläisen brändin” (ja tietysti todellinen saksalainen).
Hänen kollegansa Peugeotissa Jean-Philippe Imparato kertoi minulle: “Mielestäni sillä on erittäin positiivinen vaikutus kykyyn kehittää tuotteita ja kykyämme myydä autoja Euroopan ulkopuolella.”
• ‘General Motorsin on pysyttävä Vauxhallin kanssa, etkä löydä helppoa tietä ulos’
Mutta kaiken optimismin ja juonittelun keskellä siitä, kuinka tämä rohkea suunnitelma kehittyy, on myös huolestuttava siitä, mitä se voisi osoittaa Vauxhallin brittiläisille työntekijöille. PSA on taannut Ellesmere -sataman kaupan ASTRA: n rakentamiseksi kunnioitetaan vuoteen 2021 saakka, kun taas Lutonin henkilökunta jatkaa Vivarojen rakentamista vuoteen 2025 saakka.
Sen lisäksi, kuka tietää? Kaksi asiaa on kuitenkin selkeä. Ensinnäkin, kun tehtaat ympäri Eurooppaa, uudella, laajentuneella PSA: lla näyttää olevan yliaika, asettamalla joitain kasveja vaarassa. Ja toiseksi, kuten autoteollisuus on jatkuvasti osoittanut, että se pitää tunnettujen tekijöiden kuin muuttujien mieluummin, Brexitin jälkeisessä kaupankäynnin epävarmuus ei ehdottomasti tee palveluihimme suosituimmista uusista sopimuksista. Vaikka ajoitus oli ihanteellinen PSA: lle tämän sopimuksen tekemiseen, toivotaan, että se ei tarkista kovin väärin Ison -Britannian työntekijöille.
Mitä mieltä olet PSA: n Vauxhall -haltuunotosta? Kerro meille alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *