First Tesla paransi autopilot -ominaisuuksia, jotka erääntyy “noin kolme viikkoa”

Uudet Teslan omistajat voivat odottaa autojensa ja kuorma -autojensa saavan parannettuja autopilot -ominaisuuksia jossain vaiheessa joulukuussa, yrityspäällikkö Elon Musk on paljastanut.
Kaikkia uusia Teslasia tehdään nyt uudella laitteistolla, mutta viimeisimmän autonomisen järjestelmän takaavat ominaisuudet eivät ole vielä aktiivisia. Se tarkoittaa, että asiakkaat, jotka ostavat aivan uuden Teslan, eivät todellakaan saa itse ajavia ominaisuuksia vanhempien autojen kanssa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Mitä tahansa vaadit ymmärtämään itse ajavia autoja
Ajan myötä uudet mallit kykenevät täyteen itse ajavaan, samoin kuin Tesla aikoo käyttää itsenäisiä piirteitä asteittain, kunnes koko tason 5 autonomia saavutetaan.
Kuten koskaan, Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on ottanut Twitteriin paljastaakseen viimeisimmän kehityksen paljastaen, että ensimmäiset parannetut autopilot-ominaisuudet julkaistaan ​​noin kolmessa viikossa osana Autopilot 8.1 -päivitystä, ja loput tippuu asiakkaille yli tulevat kuukaudet.
• Mikä on Tesla Autopilot?
Parannettu autopilotti tuo liukastetun tien poistumaan moottoriteillä sekä kaksoisväylät, joissa automaattinen kaista on muuttumassa, kun taas uusi AutoSteer+ tarkoittaa, että autot ja kuorma-autot pystyvät navigoimaan tiukempia, monimutkaisempia teitä-nykyinen järjestelmä mahdollistaa vain itsensä ajamisen moottoriteillä. Se esittelee myös viisaan kutsun, mikä tarkoittaa, että autosi ja kuorma -autot voivat navigoida monimutkaisemmissa ympäristöissä näkyäksesi edessäsi, kun soitat sille.
• Tesla Design S -katsaus
Täysi itse ajava kyky tarjotaan lisätoiminnona, kun järjestelmä validoidaan ja laillistetaan. Ovelta ovelle-autonomia luvataan automaattisen latauksen ja uuden “Seek-moodin” itsepysäköinnin lisäksi-autot ja kuorma-auto vähentävät sinua heti määränpäähän ja jättämään löytää automaattinen pysäköintitila. Wise Summonin hyödyntäminen tuo autot ja kuorma -autot tiukasti takaisin sinulle.
Tesla toteaa, että ei ole mahdollista ymmärtää tarkasti, kun täydelliset itse ajavat piirteet ovat saatavilla, mutta Elon Musk on todennut, että parannetulla autopilotilla varustettu tesla pystyy ajamaan yhdestä Yhdysvaltain rannikolta toiseen ilman ihmisen interventioita. vuoden 2017 lopulla.
Onko Teslassa täysin itse ajavia autoja ja kuorma-autoja tällä kertaa ensi vuonna? Ymmärrämme ajatuksesi kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *