Uudelle kasvojenkorotetulle mini-luukkulle ja vaihtovelkakirjalaukkulle, joka paljastettiin vuodelle 2018

Ison-Britannian kahdeksannen myydyimmän auton, mini, on annettu merkittävä keski-elämän päivitys, jotta se olisi tuoreena vuodelle 2018.
Päivitysten joukossa ovat vakio sopivat LED-valot, parannettujen teknologiavaihtoehdot ja uusi kaksoiskytkin automaattinen vaihdelaatikko. Tarkistetun kolmen oven, viiden oven ja vaihtovelkakirjalainan tuotanto alkaa yrityksen Oxfordin tehtaalla maaliskuussa. Asiakasautot saapuvat pian sen jälkeen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Uusi mini kasvojenkorvaus
Suurin visuaalinen muutos on uudet LED-häntävalot, joiden linssin yli on painettu unionin lippu. Ne asennetaan tavanomaisiksi jokaisesta Yhdistyneen kuningaskunnan mallista. He liittyvät sarjaan tuoreita LED-ajovaloja, joissa on uudet yhden renkaan päiväajovalot ja yksiosainen merkkivalo. Uusi adaptiivinen matriisisäiliön LED -ajovalojärjestelmä – ensimmäinen tyyppi luokassa – on saatavana vaihtoehtona.
46

Muualla tyylipäivitykset ovat evoluutio, ja brändin tarkistettu logosuunnittelu on käytetty etu- ja takaosaan. Valittavana on kolme ylimääräistä ulkoväriä, samoin kuin uusia kevytmetallipyöräkuvioita ja valinnaisia ​​3D-painettuja leikkauskappaleita.
Jokainen malli tarjoaa nyt 6,5 tuuman värillisen kosketusnäytön, joka on nostettu Mini Countrymanilta sekä Bluetooth. Kuljettajat saavat edelleen tutun BMW IDRIVE -muotoisen ohjaimen keskikonsoliin yhdessä uuden monitoiminnan ohjauspyörän kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *