Ford tutkii, joissa esitetään ajoneuvon infotainment-näytöt

Ford, on patentoinut järjestelmän, joka skannaa tienvarsien mainostaulut sekä näyttötiedot niistä pop-up-mainoksena auton viihde-näytössä.
Yhdysvalloissa vuonna 2016 jätetty patentti on kuitenkin vasta äskettäin päätynyt julkisesti saataville, näyttää esimerkkikuvan kuuman koiran jalustan mainostaulusta. Tiedot, mukaan lukien yrityksen nimi, iskulause, puhelinnumero, osoite ja logo, on korostettu näytettäviksi autossa.

Ford -patentit Irrotettavat hallintalaitteet autonomisille autoille

Patentti toteaa, että nämä tiedot kiinni mainostaulusta ja välitetään auton sisäiseen näyttöön ”kameran kautta”, kun taas Internet-linkit voidaan sisällyttää näkyviin tietoihin ottaen kuljettajan mainostajan sivustolle napsauttamalla tai napsauttamalla tai napauttaminen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ford on jättänyt epätavalliset patentit. Yhdysvaltain valtava on aikaisemmin jättänyt hakemukset boot-asennettuun videoprojektoriin, järjestelmään, joka ajaa autonsa “uuden auton hajusta”, samoin kuin irrotettavaa kuljettajan hallintaa itsenäisille ajoneuvoille.
On epävarmaa, voidaanko autojen mainospatentti ottaa käyttöön Fordin tuotanto-autoissa vai toteutetaanko se Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Samoin patentti ei suosittele, onko kehitys tarkoitettu soveltamiseen nykypäivän autoissa vai kaikenlaisissa itse ajavissa autoissa, jotka saattavat näkyä tulevaisuudessa.
Toinen äskettäin Yhdysvalloissa jätetyn samanlaisen suonen patentti tulee monikansallisesta viestinnästä valtavasta Verizonista. Tämä selittää järjestelmän, jossa videokamera skannaa auton rekisterikilven ja hyödyntää kuljettajan tietoja – tarjottuja, jotka he ovat valinneet palveluun – tarkistaakseen henkilökohtaisen ilmoituksen lähimmästä viisasta mainostaululle.
Haluatko nähdä ilmoituksia, jotka näkyvät autosi infotainment -näytöllä? Ymmärräkaamme kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *