Uusi Mazda MX-5 RF ‘Retracteble Fastback’: Hinnat, tekniset tiedot ja yksityiskohdat

Mazda MX-5 RF (sisäänvedettävä pinta-ala) on matkalla, ja myynti käynnistyy 4. maaliskuuta 2017 Launch Edition -sovelluksella-vaikkakin Kaikki 500 autoa, jotka saamme tänne Isossa -Britanniassa, ovat jo loppuunmyytyjä.
Kuvien MX-5 RF-laukaisujulkaisu maksaa 28 995 puntaa ja saa kaksisävyisen katon, BBS-kevytmetallivanteet, mustan oven peilit ja musta takaspoileri. 2,0 litran bensiinikäyttöinen erikoispainos saa vakiona myös turvapaketin, Alcantara-verhoilu- ja Recaro-istuimet. Kuitenkin lähtötason 1,5 litran SE-L-nav standardialueelta maksaa 22 195 puntaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

RF: lle on saatavana kaksi moottoria, ja 1,5 litran autot ovat saatavana toukokuusta 2017-ja trimmausrakenne seuraa tarkkaan vaihtovelkakirjalainan MX-5: n rakennetta, koska 2,0 litran autot saavat edelleen suurempia pyöriä ja rajoitettua liukuväliä, kuten kuten vakio. Tarjotaan myös automaattinen versio. Hienimmin 2,0 litran malli on myös SE-L Nav, alkaen 23 095 puntaa. Sport Nav -mallit, jotka saavat päivitetyn jousituksen, alkavat hintaan 24 795 puntaa.
RF, joka paljastettiin ensimmäisen kerran New Yorkin moottorinäyttelyssä, seuraa edellisen sukupolven Mazda MX-5 -taitettavan kovalevyversiota, jonka osuus oli jopa 80% kaikista MX-5: stä, joka myytiin Auton MK3-painos oli, kun Auton oli Asteittain vuonna 2014. Se vie kuitenkin paljon radikaalin menetelmän kuin edeltäjänsä, monimutkaisella mekanismilla, joka on periaatteessa samanlainen kuin Porsche viimeisimmässä 911 Targan käytössä.
35

“Aloitimme tämän auton työskentelyn kahdeksan vuotta sitten”, MX-5: n ohjelmapäällikkö Nobuhiro Yamamoto kertoi Car Expressille. “Meillä oli pehmeä ja tämä versio mielessä ihanteellinen alusta alkaen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *