Uusi 2022 Mercedes-AMG SL paljasti tunnettujen urheiluauton uudelleenkäynnistyksenä

Mercedes on pyrkinyt osoittamaan, että voit ohjata vanhaa koiran uusia temppuja AMG: n lisäämällä apua. Ja tämä on tulos: uusi Mercedes-AMG SL, joka saapuu Affalterbachissa kehitettynä tuotemerkin suorituskyvyn siipillä, ”AMG: n urheiluautojen yhdistäminen ja Mercedesin mukavuus ja ylellinen vetoomus”, AMG Bossin mukaan ”, AMG Bossin mukaan”, AMG Boss Philipp Schiemer.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Alleprosentti Mercedesin ympäri maailmaa myymistä autoista oli urheiluautoja vuonna 2020, mikä edustaa 17 800 yli kahden miljoonan kokonaismyynnin. Ehkä silloin on yllätys nähdä, että SL: lle on annettu uusi elämän vuokrasopimus, kun sen pienempi SLC -sisar on akseli. Mutta Mercedes ja AMG ovat palanneet piirtotaululle tällä uudella mallilla, jonka se haluaa sijoittaa urheilullisemmaksi, joka tarjoaa paljon enemmän vuoden 1954 alkuperäisen 300 SL: n mukaisesti.

Uusi Mercedes SL Ride Review

Tämän saavuttamiseksi AMG on kehittänyt aivan uuden alustan SL: lle, jota kutsutaan Modular Sports Architecture (MSA), joka jaetaan ainakin seuraavan sukupolven AMG GT: n kanssa, kun taas useita tärkeitä muutoksia auton suunnitteluun on otettu käyttöön, on otettu käyttöön, sen uudelleensijoittaminen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *