Ison -Britannian nopeuskamerat vaihdetaan

puolet nopeuskameroista, jotka on asennettu tielle Yhdistyneen kuningaskunnan teiden yli, ei ole aktiivista, se on paljastettu. Yhdistyneen kuningaskunnan 2 838 nopeuskamerasta vain 1 486 muutetaan tällä hetkellä.
Ison -Britannian 45 viranomaisten joukkojen joustavuussarja löysi neljä – Cleveland, Durham, Pohjois -Yorkshire ja Northamptonshire – ei ole lainkaan minkäänlaista aktiivista kameroita. Northamptonshiren viranomaiset ilmoittivat, että he pitivät kamerakoreita paikalla estääkseen potentiaalisesti nopeuttavia kuljettajia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Yhdistyneen kuningaskunnan nopeusrajoitukset selitettiin
Staffordshiren kuljettajat saattavat olla kiinnostuneita huomaan, että läänin 272 kamerasta vain 14 heistä on aktiivisia, kun taas Derbyshiren asukkailla on vähemmän kuin yksi kymmenestä mahdollisuudesta ajaa aktiivisella kameralla, koska läänin 112 kamerasta vaihdettiin 10 Kun viranomaiset vastasivat tiedusteluihin.
Lehdistöyhdistyksen tutkinta, joka paljasti vain kolmanneksen Skotlannin kameroista, muutetaan, kun taas korkeampaan Manchesteriin suuntautuvat löytyvät vain 24 prosenttia asennetuista kameroista, jotka todella toimivat. Päinvastoin, pääkaupunkiseudun ja Lontoon kaupungin viranomaisten mukaan kaikki heidän kameransa olivat aktiivisia, samoin kuin Nottinghamshiren, Suffolkin ja Pohjois -Irlannin joukot. Yhdeksän voimaa ei kyennyt tai halunneet vastata pyyntöihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *