Ford Focus RS Mountune M400 kääntää virran jopa 395 hevosvoiman

Ford -virittimen Mountune on paljastanut uuden päivityspaketin Focus Rs: lle. M400-niminen, sen hinta on 2 912 puntaa, ja UPS-tehoa 2,3 litran turbosta 395 hevosvoiman ja 560 nm vääntömomenttiin.
Mountune ei lainaa päivitettyjä suorituskyvyn lukuja, mutta paketin odotetaan paranevan dramaattisesti vakioa auton 4,7 sekunnin 0-62 mph: n ajan, kun otetaan huomioon 50 hevosvoiman ja 120 nm: n tehonsiirto, asettamalla se alueelle, jonka Mercedes-AMG A 45 ja 45 Uusi Audi RS3 Sportback.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat kuumia luukkuja myynnissä 2017
Se on toinen sarja uudelle MK3 Focus RS: lle, jonka on julkaissut Mountune, joka rakentaa yrityksen edelliseen FPM375 -pakettiin. Se otti virran jopa 370 hevosvoiman, joka avasi 4,5 sekunnin 0-62 mph ja huippunopeuden 165 mph.
Toisin kuin muut Mountune -päivitykset – kuten Fiesta St: n suosittu paketti – M400 -pakkaus kuitenkin mitätöi auton takuun.
Pakkaukseen sisältyy uusi korkean virran induktiosarja, uusi välijäähdytin, moottorin hallintamuodostus sekä uusi pakojärjestelmä. Se sisältää myös MTUNE -ominaisuudet, datan kirjaamisen ja erityisen dyno -tilan esittelyn. Pakkaus on modulaarinen, joten on mahdollista tarkistaa sen tietyt näkökohdat sen sijaan, että saadaan se suoraan.
395 hevosvoiman ei ole niin kuuma kuin Mountune voi kuitenkin ottaa Focus Rs: n – erilliset osat paketin yläpuolella, kuten taotut männät ja lohkomuutokset voivat nyt ottaa virtaa yli 400 hevosvoiman.
Tarvitseeko Ford RS todella paljon enemmän virtaa? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *