Uusi 2021 BMW X3 M ja BMW X4 M räjähtävät 503 hevosvoiman

BMW X3 M -kilpailu ja X4 M -kilpailu on molemmat päivitetty vuodelle 2021 uudistetulla tyylillä ja vielä enemmän suorituskykyä. Päivitetyt nopeat maastoautot saavuttavat Yhdistyneen kuningaskunnan markkinat elokuussa. X3 M -kilpailu maksaa 85 100 puntaa ja X4 M -kilpailu myynnissä 86 860 puntaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Otsikkouutiset ovat, että huolimatta kaksoisturboahdetun 3,0 litran sisäisen kuusisylinterisen bensiinimoottorin, 503 hevosvoiman x3 m ja x4 m-duo tuottavat 650 nm vääntömomenttia-503 nm enemmän kuin ennen.

UUSI 2021 BMW X3 -maastoauto kasvot lisää urheilullisempaa uutta ilmettä

Ylimääräisellä vetovoimalla on ollut muuttuva vaikutus suorituskykyyn. Yhdistettynä kahdeksan nopeuden automaattivaihteistoon ja nelivetoon, sekä x3 M että x4 M pystyy 0–62 mph: n ajan vain 3,8 sekuntia-0,3 sekunnin nopeampi kuin edellinen malli. Huippunopeus pysyy sähköisesti rajoitettuna 155 mph: lla, vaikka M: n kuljettajan paketin valitseminen vie rajoittajan jopa 180 km / h.
Jotta sitä voidaan tuottaa ylimääräisen työntämisen matalalla REV -alueella, nopeat maastoautopari on ottanut käyttöön taotetun kevyen kampiakselin viimeisimmästä BMW M3: sta ja M4: stä sekä uuden sylinterin pään, jonka väitetään vähentävän painoa ja sisäistä kitkaa. Uusi Turbos -välijäähdytin sekä tarkistettu tuhlaus, optimoitu injektiojärjestelmä ja muuttuvan venttiilin ohjaus valmistavat moottorin päivitykset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *