Viimeisin Rolls-Royce -maastoauto

, jonka toimitusjohtaja Torsten Müller-Ötvös vihjasi Rolls Royce -maastoauton viime vuoden lopulla, on edelleen erittäin paljon kehitysvaiheessa. Genevessä puhuimme tyylijohtajan Giles Taylorin kanssa tulevaisuudennäkymästä rullien maastoautolle. Hän kertoi meille: “Jos kysyt minulta:” Kartoitanko maastoauto- tai maastoautotyyppistä autoa? ‘
Mainos – viesti jatkuu alla

Tekniikka maastoauton ihanteen saamiseksi on perinteisten Rolls-Royce-mittasuhteiden siirtäminen korkeamman ajon muotoon. Sen lisäksi, että Taylor ja hänen tyyliryhmänsä tuntevat yhtä paljon kuin haaste, Taylor lisää, että maastoauto, jolla on samanlaiset mittasuhteet lajikkeeseen, ei välttämättä ole ihanteellinen suunta tuotemerkille.
Sen sijaan hän vahvisti, että keskipitkän aikavälin suunnitelma on vakiinnuttaa sen nykyinen, vahva ympäristö GKL ++ -markkinoilla (autot, jotka kuluvat yli 200 000 puntaa.)
”Emme jahtaa määriä, kuten jotkut muut. Olemme nyt todella vahvassa, erittäin palkitsevassa ympäristössä samoin kuin haluamme varmistaa, että asiakkaidemme vaativa yksinoikeus ylläpitää. ”
“Joten kun kartoin useita erilaisia ​​kehon tyyppejä, mukaan lukien seuraavan fantomin ulkonäön viimeistely, olemme paljon enemmän liiketoiminnan räätälöityjen puolten perustamisessa.”
Rollsin tiedottaja vahvisti, että ”Phantomin kanssa lähes sata prosenttia asiakkaista, jotka ostavat jotain räätälöityä. Sen lisäksi, että Ghost on noin 80 prosenttia, mikä on menetelmä korkeampi kuin ennustimme. ”
Päivitetty haamu, joka debytoi Genevessä, osoittaa tarkalleen, kuinka keskitytään yrityksen räätälöityyn tilaamiseen. Esimerkiksi uudet istuimet toimivat paljon enemmän nahkaosioita, samoin kuin jokaisella näistä voi olla eri värillä, on asiakkaan toive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *