Jaguar Vision Gran Turismo SV -konseptin auto paljastamatta

Jokaisella nykyään ajopelillä näyttää olevan paljon järkevämpi grafiikka, valjastavan tietokoneenkäsittelyvoimaa tuottaakseen paljon perusteellisempia visioita kuin koskaan-paljon tarkempia esityksiä Autot ajamme (tai vain unelmamme ajamisesta) päivittäin.
Mutta mitä näet täällä, on auto, joka on mennyt toiseen suuntaan – koska nykyinen Jaguar -konsepti (yrityksen ensimmäinen julkisesti julkaistu konseptiauto seitsemässä vuodessa, vähintäänkin) on fyysinen versio digitaalisesta ajoneuvosta. Tämä on Vision Gran Turismo SV, Sonyn Gran Turismo -sarjan nykyinen malli, joka hyppää pikselistä täyteen 3D -malliin.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tämä ei oikeastaan ​​ole aivan uusi ajoneuvo; Kesällä 2019 Jaguar ja Gran Turismon luoja PolyPhony Digital julkaisivat futuristisen all-elektrisen GT: n nimeltään Vision Gran Turismo Coupe. Mutta vaikka kyseinen auto pysyi virtuaalisena, sen uuden moottoriurheilun teeman evoluutiota on pidetty parannuksen arvoisena todellisuuteen.
Ja kuten nimensä viittaa, uusi saapuminen on epäilemättä voimakkaasti GT -kupeen perusteella. Se tulee kohteliaisuuteen Jaguarin säännöllisen suunnittelutiimin ja heidän erityisten autotoimintojen kollegoidensa – Jaguar Land Roverin erikoisosaston välillä, jonka tavoitteena on viedä jokainen sen tuotemerkki äärimmäisyyksiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *