Hardcore Hyundai Santa Fe räjähtää vuoden 2016 SEMA -näyttelyyn

SEMA (Specialty Devices Market Association) -näyttely on kuuluisa hulluille räätälöityille ajoneuvoille, samoin kuin tämän vuoden ei pitäisi olla erilainen. Hyundai ei välitä debyyttinsä kanssa Las Vegasissa ensi kuussa: Santa Fe, joka on räätälöity maasto-aseelle.
Korean tuotemerkki on asentanut yhteistyössä Rockstar Performance Garage -yhtiön kanssa valtavan 35 tuuman Miki Thompsonin maastoautojen renkaat, jotka pullistuvat yli 17 tuuman helmenlukkopyöriä kotitalouden maastoautoon. Räätälöity Coilover -jousitus Kingiltä edessä sekä hardcore -iskut takatakauksissa, jotka se on valmistettu amerikkalaisille polkuille.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat 4×4: t ja maastoautot
Mutta se ei ole pysähtynyt sinne. Yhdysvaltain spec 3,3-litran V6 ja lisäsi AEM-viileän ilmanottoaukon, Mishimoto-jäähdytysjärjestelmän, Magnaflow-pakokaasun sekä typpioksidin injektiota. Suorituskyky- tai voimahahmoja ei kuitenkaan ole vapautettu. Kuuden männän etujarrujen pitäisi kuitenkin hallita missä tahansa ylimääräisessä mruntissa.
Kilpailuvalmiuden liverin lisäksi Santa Fe: llä on lihaksikkaat puskurit, joissa on LED-valaistus Bulldogista, liukulevyistä sekä paksu kattojärjestelmäteline. Sisällä on räätälöity nahka sekä kitktävä fantastinen äänijärjestelmä Kickeriltä.
Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Hyundai on tuottanut petollisen räätälöityn maastoauton SEMA -näyttelyssä. Viime vuonna tuotemerkki paljasti Tucson -maastoauton, jonka täsmälleen sama autotalli oli varustettu, joka heilutti suorituskyky sauvansa Hardcore Santa Fe: n yli.
Voisitko ajaa hirviömäistä Santa Fe -tapahtumaa, kuten tämä? Jätä meille kommentti alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *