Volvo Ditch Dieseliin, alkaen uudella S60

Volvo on asetettu dieseliin, kun hän ei koskaan tuosta vielä yhtä uutta autoa ja kuorma -autoa dieselmoottorilla. Muuttoa aloittaen yrityksen uudelle Volvo S60-sedanille tarjotaan vain bensiinillä ja vain bensiinihybridivoimalla.
Uusi malli, joka johtuu siitä, että se paljastetaan seuraavien viikkojen aikana myyntiä ennen vuoden loppua, päätyi ensimmäiseen nykyaikaiseen Volvoon, joka luodaan ainakin ilman dieselvoiman valintaa. Jopa XC40: llä ja juuri äskettäin käyttöön otetulla V60-kartanolla on D3 sekä D4-variaatiot vastaavissa kokoonpanoissa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

”Tulevaisuutemme on sähköinen”, totesi Volvon presidentti Hakan Samuelsson, “emmekä enää perusta uuden sukupolven dieselmoottoreita. Poistamme ajoneuvot, joissa on vain sisätilojen polttomoottori, ja bensiinihybridiversiot siirrettäessämme siirtyessä kohti täydellistä sähköistämistä. Uusi S60 edustaa seuraavaa vaihetta siinä sitoutumisessa. ”
• Uusi Bosch Tech leikkaa merkittävästi dieselne NOX -päästöjä
S60, joka perustuu täsmälleen samaan terveysklubin runko-innovaatioon kuin V60, samoin kuin suurempi S90, V90 ja XC90, otetaan käyttöön monien nelisylinteristen Drive-E-bensiinimoottorien ja pistokkeen kanssa -Hybridi -painos. Volvo ilmoittaa, että autojen ja kuorma -autojen maltillinen hybridiversio ilmestyy vuonna 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *