Uusi 2022 Fiat Panda istua alle 500 New Look -kokoonpanossa

All-New Fiat Panda on tarkoitus näkyä vuoden 2022 alussa, liittymällä myös Fiat-kokoonpanossa All-Electric 500 Auttaakseen aloittamaan italialaisen valmistajan suuren paranemisen muutamalla kotitalousajoneuvojen markkinalaitoksella, jota se auttoi keksimään.
Vuosien alikielen sijoittamisen jälkeen italialaisessa tuotemerkissä, kun Fiat Chrysler Automobiles (FCA) keskittyi kannattavampaan Jeep-tuotemerkkiin, Fiat on valmis laajentamaan kokoonpanoaan tämän vuosikymmenen ensimmäisellä puoliskolla. Tämä prosessi alkaa Centoventi -idean tuotantoversiosta, joka paljastettiin viime vuoden Geneven autonäyttelyssä. Johtaja Olivier François toteaa, että häikäilemättömät keskittyminen kustannuksiin on uuden mallin kehityksen ytimessä – aivan kuten alkuperäisen Pandan kanssa vuonna 1980.

Uusi 2020 Fiat 500 EV: UK kustannukset sekä julkaistut tiedot

Tämä tarkoittaa keskeisiä ideaelementtejä, kuten erittäin rajoitettua värivalikoimaa, vaikka valinnaisten kääreiden mukauttamista, samoin kuin paksuja muovisia pesurakenteitä, jotka suojaavat metropolitan naarmuilta, todennäköisesti säilytetään. Täällä olevat kuvat osoittavat tarkalleen, kuinka ajoneuvo voidaan rinnastaa tuotantoon.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Puhuessaan pelkästään Auto Expressille François, Fiat -tuotemerkki maailmanlaajuisesti ja mainospäällikkö julisti aikomuksensa säilyttää Panda -nimen ja Ethos: “Pandalle on tulevaisuus nimikilvinä”, hän sanoi. ”Siksi sijoitin ensin viimeisimmät 500 vaihtovelkakirjalainan: huippuluokan, täynnä valintoja ja 30 000 euroa. Päivästä lähtien, kun esittelen tulevan pandan, teen todennäköisesti päinvastoin. Esittelen eniten alasti versiota uskomattomalla hinnalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *