New York-debyytti

Honda on paljastanut uusi Honda Insight paljastanut All-New Insight -salonin tuotantoversion. Toyota Prius -kilpailija altistuu ennen debyyttiään New Yorkin autonäyttelyssä, mutta se tulee myyntiin myöhemmin ensi vuonna, mutta se ei tee menetelmää Ison -Britannian näyttelytiloihin.
Saimme ensimmäisen kurkistaa uuden näkemyksen tammikuun Detroitin autonäyttelyssä ohuesti korotetulla tyylikonseptilla; samoin kuin tuotantosuunnittelu tarttuu erittäin huolellisesti alkuperäiseen konseptiin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Oippaus perustuu täsmälleen samaan Platfromiin kuin nykyinen kansalaiskappale ja virtalähteenä Hondan integroidun moottorin ohje (IMA) -hybridi -voimansiirron viimeisin versio. Tässä yhdistyvät 1,5 litran bensiinimoottori sähkömoottorilla, jota saa litium-ioni-akku.
36

Honda on todennut, että se odottaa saavansa integroidun polttoaineen taloudellisen ilmastotulosten Amerikan ympäristöturvayritykseltä (EPA), joka on paljon yli 50mpg. Se asettaisi sen samalla tavalla kuin Prius ja Kia Niro, joiden EPA -pisteet ovat vastaavasti 52mpg ja 49mpg.
Jos uusi näkemys eroaa edellisistä malleista, pitäen kyseinen nimi on, että Honda selittää sen “premium -kompaktina”, samoin kuin se istuu yrityksen alueella pienemmän kansalaisen yläpuolella. Polttoainetalouden lisäksi auton viehätys keskittyy sen ulkoasuun ja tilavaan sisustukseen, toteaa Honda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *