VW Golf R Estate tunnistettu

Volkswagen on tehnyt päätöksen lisätä uuden mallin paisuttavaan R -alueelleen, ja se on vielä toiminnallisin R -auto. Golf -kiinteistölle on annettu R -hoito ja vakoojakuvat osoittavat sen täysin käsittämättömäksi.
Kuuma kartano, jonka odotetaan käynnistyvän Essen -autonäyttelyssä joulukuussa, on testit Nurburgringissä. Lähteet väittävät, että idea golf R: n kartanosta on heitetty jonkin aikaa, mutta Volkswagen on vihdoin päättänyt laittaa korkean suorituskyvyn kuormituslaite massatuotantoon.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tavallinen golfmaalaus on melko selkeän näköinen tapaus, mutta tämä lisää paljon enemmän visuaalisen aggression avulla syvemmällä R ”-puskurin ja sivuhameiden kanssa. Neljän pakokaasut näyttävät epätavallisilta sellaisella boxy -kiinteistöllä, mutta viittaavat tarjolla olevaan valtavaan suorituskykyyn.
6

Kun R-omaisuus käyttämällä samaa nelipyöräisen rungon ja 2,0 litran turboahdettua moottoria kuin golf R-viistoperä, on epätodennäköistä, että suorituskyky kärsii liikaa 100 kg ylimääräisestä painosta, joka todennäköisesti on läsnä luukkuun verrattuna.
Viran luokitus on 296 hevosvoimaa ja siellä on terveellinen 380 nm vääntömomentti, mikä tarkoittaa, että perheystävällisellä R-mallilla on oltava lähin kilpailija, Ford Focus St Estate.
Odottaa kiihtyvyyden olevan vähän alaspäin 0,62 mph: n ajasta 5,1 sekuntia luukun (4,9 DSG: lle), mutta huippunopeuden on silti saavutettava 155 km / h rajoitin.
Hinnat lisäävät todennäköisesti noin 800 puntaa tavanomaisen golf -luukun 30 000 punnan hintaan, joka ei ole merkittävä palkkio, kun tarkastellaan tarjolla olevaa ylimääräistä käytännöllisyyttä.
Luuletko tarvitsevasi lähes 300 hevosvoiman perheen kiinteistöä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja tutustu kymmenen parhaan kartanon parhaan kartanon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *