Uusi 2017 Honda Civic: Kuvat, tekniset tiedot, hinta- ja julkaisupäivä

All-New Honda Civic on melkein nurkan takana, ja meillä on kaikki mitä sinun on tiedettävä uudesta kymmenennen sukupolven autosta. Meillä on massiivinen kuvista galleria, täydellinen hinta- ja tekniset luettelo ja kaikki tiedot uudesta suunnittelusta ja sisätiloista. Olemme jopa olleet ajomatkan varhaisessa prototyypissä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Se on ollut myynnissä Pohjois-Amerikassa jo jonkin aikaa, mutta aivan uusi Civic aikoo saavuttaa Yhdistyneen kuningaskunnan jälleenmyyjiä. 18 235 punnan hintalappu nettota sinulle lähtötason S-luokan auto 127 hevosvoiman 1,0 litran VTEC Turbo -moottorilla ja manuaalisella vaihdelaatikolla.
Käynnistystä ei ole mitään dieselmoottoreita, joten ainoa käytettävissä oleva moottori on Puncher 1,5-litran VTEC Turbo -moottori, kun taas voimansiirtovalintasi koostuvat joko kuuden nopeuden käsikirjasta tai CVT-automaattista. Leikkaustasot alkavat S: stä, siirry ylös SE: hen, SR: hen ja sitten EX: ään, mutta laitetasoja ei ole vielä ilmoitettu. Tiedämme kuitenkin, että Hondan turvallisuuspakkauksen anturipaketti on vakiona koko alueella, koska Honda pyrkii täydelliseen viiden tähden törmäyskoe-luokitukseen EuronCapilta.
• Uusi Honda Civic: Ensimmäinen asema
CAP Automotive -yrityksestä toimitettujen jäännösarvotietojen vahvistaminen vahvistaa, että Civicin arvioidaan säilyttävän jopa 37 prosenttia sen arvosta kolmen vuoden aikana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *