Vammaisten autoilijoiden lukumäärä laskee 80 000 kahdessa vuodessa

vammaisten autoilijoiden lukumäärä on laskenut lähes 80 000 kahdessa vuodessa. Luvut osoittavat vammaisten 6 prosentin laskun, joka saa poikkeuksen autoverosta, koska 2015 on nyt 1,267 miljoonaa ihmistä.
Vaikka ei ole näyttöä siitä, että minkäänlaista syytä on pudonnut, luvut saivat aikaan tuoretta hallituksen uudistusten kritiikkiä arvonalentumishyötyihin. Moltability-hyväntekeväisyysjärjestön tiedot toistavat muita tilastoja, jotka osoittavat syksyn ihmisillä, jotka ovat oikeutettuja vakuutusvaatimuksiin henkilökohtaisen itseluottamusmaksun (PIP). 59 000 vammaista autoilijaa on menettänyt kelpoisuuden mukautetulle autolle, koska siirtyminen heikentymisen olohuollosta (DLA) PIP: lle vuonna 2013.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Työväenpuolueen Peter Dowdin kirjallisen parlamentin huolen jälkeen julkaistut luvut osoittavat, että 1 266 523 vammaista saatiin vapautuksen autoverosta tämän vuoden helmikuun helmikuussa verrattuna 1 345 446: een helmikuussa 2015. Ihmiset voivat vakuutusta vaatia vapautusta, jos he saavat korkeamman liikkuvuuden määrän. joko PIP: n tai DLA: n elementti tai erityiset hyötyjä loukkaantuneille asevoimille veteraaneille.
Debbie Abrahams, varjotyö sekä eläkkeiden sihteeri, sanoi: “[PIP] on johtanut siihen, että lukemattomat ihmiset menettävät sosiaalisen turvallisuuden ja turvallisuustuen, ja lukuisat liikkuvuusajoneuvot poistetaan ennen vetoomuksiaan. Tämä on vaatinut lukuisia vammaisia ​​kuljettajia pois. tie, joka ei pysty työskentelemään tai online -täydellistä ja itsenäistä elämää. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *