Vauxhall Adam: Tiedot

All-New Vauxhall Adam Supermini sisältää joukon hi-tech-ominaisuuksia, kun se tulee myyntiin ensi vuoden alussa.
Adam on ensimmäinen Vauxhall, joka sisältää GM: n IntelliLink -infotainment -järjestelmän. Seitsemän tuuman Hi-Res-kosketusnäytön ohjaamana se saa virtalähteen Android-älypuhelimella tai iPhonella, joka yhdistää kaiken yhteystiedoista musiikin soittolistoihin suoraan auton kanssa.

IntelliLink pystyy myös toistamaan älypuhelimeen tallennettuja videoita tai diaesityksiä, mutta vain kun auto on paikallaan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Mukana on myös Adam App Store, jossa ostajat voivat ladata navigointisovelluksen tai sovelluksen, joka soittaa jopa 10 000 podcastia, jotka tallennetaan verkossa, sekä Internet -radioasemien suoratoistoa.
Paras uutinen IntelliLinkin kanssa on sen hinta. Kosketusnäyttö on noin 300 euroa (240 puntaa), ja navigointisovellus maksaa vain 50 euroa (40 puntaa). Ja koska navigointi ladataan älypuhelimeesi, voit jatkaa sen käyttöä matkalla jalka.
Onnistuimme pääsemään Adamin sisälle Pariisin moottorinäyttelyn esikatselutapahtumassa ja Intellink -kosketusnäyttö toimi hyvin, ja näytöllä on hyvä väri määritelmä ja myös hyvä herkkyys koskettaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *