Seuraavan sukupolven Toyotas saada ‘maailman lämpötehokkain moottori’

Toyota on julkaissut yksityiskohdat uudesta moottori- ja voimansiirrosta tuleville malleille, jotka perustuvat tuotemerkin uuteen TNGA -alustaan ​​ennen autojen paljastamista.
Kaksi uutta 2,0 litran bensiinin voimansiirtoa – yksi tavanomainen ja yksi hybridi – on ilmoitettu, entisen nimellä dynaaminen voimamoottori. Toyota väittää maailman johtavan lämpötehokkuuden ja lisääntyneen vääntömomentin REV-alueella, kun taas se noudattaa tulevia päästölainsäädäntöä etukäteen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Toyota supra -tiedot vuotavat ennen Geneven lanseerausta
Uusi bensiini-sähköhybridi on sopeutettu viimeisimmässä Priusissa nähtystä voimansiirrosta, ja sitä käytetään suuressa osassa brändin suurempaa autoalueita. Se vähentää enimmäisvirtaan tarvittavia moottorin kierroksia ja vetää enemmän energiaa akusta kuin ennen.
Tämän lisäksi Toyota on myös kehittänyt uuden tyyppisen CVT -vaihdelaatikko. Sen sanotaan olevan kuusi prosenttia tehokkaampaa kuin ennen vähentyneiden mekaanisten häviöiden ansiosta. Uutta ‘laukaisulaite’ mekaanista vaihdevetoa käytetään nyt pienemmillä nopeuksilla; Sanotaan poistavan CVT: n tyypillisesti hidas alustava vaste ja lisäämään suorituskykyä. 20 prosenttia nopeampaa muutoksen nopeutta edistää myös parempaa kiihtyvyyttä.
On myös kehitetty uusi kuuden nopeuden manuaalinen laatikko, joka on pienempi ja 7 kg kevyempi kuin ennen, lisää tehokkuutta. Moottorin kierrokset säädetään myös automaattisesti vaihdetta vaihdettaessa teoriassa tekemällä hammaslääkkeiden valinta sujuvammaksi.
Lopuksi kaksi uutta nelipyöräistä järjestelmää debytoi. Bensiinikäyttöiset mallit käyttävät uutta dynaamista vääntömomentin vektorien AWD-järjestelmää käyttämällä tehokkaampaa räikkätyyppistä koiran kytkinjärjestelmää virtauksen katkaisemiseksi takapyöriin. Hybridi-ajoneuvoissa käytetään sähkövetojärjestelmää, joka lähettää takapyörille 30 prosenttia enemmän vääntömomenttia kuin vanha järjestelmä.
Lue nyt parhaista hybridi -autoista, joita rahat voivat ostaa vuonna 2018 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *