BMW: n etuvetovallankumous: 6 uutta mallia vuoteen 2017 mennessä

BMW suunnittelee erilaisia ​​uusia etuveto-drive-malleja, jotka perustuvat yrityksen uuteen UKL1-alustaan .
Kahdeksan uutta mallia on tarkoitus ilmestyä pienestä käyttöjärjestelmän hyödyntämisestä, kun taas emoyhtiö BMW piirtää kuutta omaa mallia seuraavien vuosien aikana. Kaikki UKL1-alustan taustalla olevat autot ja kuorma-autot ovat etuvetoisia ja niitä käytetään kolmisylinteristen turboahdettujen moottorien kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Aivan ensimmäinen BMW-suunnittelu, jonka UKL1 on tukenut, on äskettäin julkaistu 2-sarjan aktiivinen turkki Compact MPV. Tämä johtuu siitä, että seitsemänpaikkainen versio noudattaa seuraavan vuoden aikana. Sitten BMW pyrkii laajentamaan kompaktia maastoautonsa sekä crossover-tarjouksensa uudella X1: llä sekä niche-rypistyvällä X2-coupe-crossoverilla, jota myös tarjotaan XDRIVE: n nelipyörävedällä.
Myöhemmin, vuonna 2017, suunnitellaan pieni BMW Z2 Roadster yhdessä nykyisen 1 -sarjan luukun korvaamisen kanssa. Kytkin takavetosta etuvetoon on valtava asia BMW-puristeille, mutta BMW on positiivinen, että monet autoilijat eivät voi huomata kytkintä. Uuden 1-sarjan odotetaan kasvavan nykyisestä mallista, ja akseliväli venyi jopa viiden oven minin 2 567 mm.
Kuusi FWD BMW: tä vuoteen 2017 mennessä
BMW 2 -sarjan aktiivinen matkustaja
Myynnissä: nyt
BMW 2 -sarja Active Tourer 7-paikkainen
Myynnissä: puolivälissä 2015
BMW X1
Myynnissä: vuoden 2015 lopulla
BMW X2
Myynnissä: puolivälissä 2016
BMW Z2
Myynnissä: 2017
BMW 1 -sarja (kolme ja viisi ovinen)
Myynnissä: 2017
Napsauta täältä nähdäksesi paljon lisätietoja MINI: n suunnitelmista monille uusille malleille …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *