Nissan Juke -päivitykset tavoitteena pysyä Crossover-kilpailijoiden

Nissanin kanssa näyttää pidentävän suuren myyvän Juke-crossoverin käyttöä toteuttamalla MY18-päivityssarjan-ennen kuin auto korvataan myöhemmin tänä vuonna.
Vaikka muutokset ovat hienovaraisia, ne sisältävät uuden Dark Chrome V-Motion -säleikön, tummennetut ajovalaisimet ja uudet kevytmetallivanteet. LED -sumuvalot ovat nyt tavanomaisia ​​Acenta -luokassa ja sitä yläpuolella, kun taas puskurien, oven kynnysten, peilikorkkien ja pyörien uusi värillinen koriste on saatavana Nissanin personointiohjelman kautta.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat crossover -autot myynnissä 2018
Korkealaatuinen N-Connecta-trimmi on korvattu Bose Personal Edition -sovelluksella, joka nähtiin ensimmäisen kerran nykyisessä Micra Superminissä. Tämä lisää kaksi Bose Ultranearfield -kaiutinta kuljettajan pään lepoon-“kiehtovaan 360 asteen kuuntelukokemukseen”. Tämä spesifikaatti sisältää myös Keyless Go-, osien nahkaistuimet ja Nissanconnectin värivaalingkameralla.
6

Muualla Nissan on lisännyt kaksi uutta väriä Juke -alueelle. Brilliant Blue ja kastanjapronssi liittyvät jo saatavilla olevien maalivaihtoehtojen valikoimaan. Sisällä ostajat saavat nyt valikoiman energiaa oranssi- tai voimansininen, jota voidaan soveltaa kaikkeen ilma -aukkoista, oven lisäyksiin ja istuimen verhoiluun. Sisustuspersonointi on tavanomaista kaikissa Bose Personal Edition- ja Tekna -malleissa.
Ken Ramirez, Nissnan eurooppalainen SVP myynti- ja markkinointiin, sanoi: “Nämä uudet ominaisuudet laajentavat lisäksi asiakasvalintaa, mikä parantaa erottuvaa suunnittelua, jolle Juke tunnetaan parhaiten”.
Juke N-Connectan poistamisen myötä pieni maastoauto on nyt saatavana Visia-, Acenta-, Bose Personal Edition- ja Tekna-trimmillä. Päivitetty auto tulee myyntiin toukokuussa, ja hintojen odotetaan alkavan noin 15 000 puntaa. Bose-tuotemerkin juke on maksettava 18 500 puntaa 1,2 litran DIG-T-turbo-bensiinimoottorilla.
Upouusi Nissan Juke odotetaan myöhemmin vuonna 2018. Katso nykyiset yksityiskohdat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *