Rajoitettu Land Rover Defender Works V8, joka lanseerattiin 400 hevosvoiman

kanssa. Tunnettu Land Rover -puolustaja meni tuotannosta kaksi vuotta sitten, mutta se ei ole vielä aivan kuollut. Yrityksen 70 -vuotisjuhlan kunniaksi tänä vuonna se käynnistää nopeimman ja monen tehokkaan version, jonka se on koskaan tuottanut.
Puolustaja Works V8 on erityinen malli Land Rover Classic Divisionista, rajoitettu vain 150 esimerkiksi. Alkaen 150 000 puntaa – tai 45 000 puntaa paljon enemmän kuin Range Rover V8 -omaelämäkerra – se on ensimmäinen V8 -puolustaja, jonka Land Rover on tuottanut 20 vuotta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Myynnin parhaat 4×4 ja maastoautot
Teokset V8 on kattavasti uudelleen suunnitellun keräilijän painos, jossa on 400 hevosvoiman 5,0 litran luonnollisesti imeytynyt V8; Kaukolta 120 hevosvoiman nelisylinterisestä dieselmoottorista, jota yleensä tarjotaan. Yhdistettynä kahdeksan nopeuden ZF-autolaatikon kanssa, joka sisältää urheilutilan, se ampuu maastoauton 0–60 mph tuskin uskottavaan 5,6 sekuntiin ja rajoitettuun huippunopeuteen 106 km / h.
Sekä lyhytaikaiset 90- että pitkänveto- ja 110-versiot Works V8: sta ovat saatavilla. Uuden moottorin rinnalla työ ulottuu sopeutumiseen sopeutuneisiin jarruihin, yksinoikeudella 18 tuuman kevytmetallivanteisiin, joissa on maastoaine, ja ktioivan pakkauksen kanssa, joka sisältää räätälöityjä lähteitä, vaimentimia ja anti-roll-baareja.
Puolustajan karu, minne luonto ei ole muuttunut. Sellaisenaan Land Roverissa on edelleen pysyvä neliveto kahden nopeuden siirtolaatikolla sekä raskaat etu- ja taka-erot. Teokset V8 säilyttää myös elävät akselit edessä ja takana.
12

Muut kuin pyörät, ulkopinta on käytännössä täysin uskollinen tavanomaiseen malliin. Kahdeksan rungon väriä on saatavana, mukaan lukien kaksi satiinipintaista, kontrastinen musta katto, pyörät ja etusäletys. Ovenkahvat, polttoaineen täyttökorki ja konepellit ovat kaikki viimeistelty koneistettuun alumiiniin, kun taas Bi-Led-ajovalot on myös lisätty.
Sisällä nahka Recaro Sports Seats -ominaisuudet sekä kojelauta, ovipaneelit ja otsikot leikataan nahkaan. Land Rover Classic on asentanut myös oman viihdejärjestelmänsä.
Myös olemassa oleville puolustajille on käynnistetty joukko korkean suorituskyvyn Land Rover Classic -päivityksiä. Näihin kuuluvat dieselvoiman lisäys sekä sopeutunut jousitus ja jarruparkit.
Mitä mieltä olet Land Rover Defenderistä V8? Kerro meille alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *