Mini vahvistaa koko sähköisen seuraavan sukupolven pienen vaihtovelkakirjalainan vuodelle 2025

Pieni pomo Bernd Korber on vahvistanut, että seuraavan sukupolven pieni merkitsee kokonaan sähköisen vaihtovelkakirjalainan debyytin istuakseen pienen sähköisen superminin rinnalla.
Seuraavan sukupolven pieni luukku on vakoillut ennen myynnin aloittamista vuonna 2023. Se on pienempi kuin nykyisen sukupolven malli, käyttämällä pienen sähköjärjestelmää, joka on kehitetty pienen ja kiinalaisen maastoautojen valmistajan suuren seinän välillä.

Parhaat sähkömaastoautot ostaa nyt

“Pienellä vaihtovelkakirjalainolla on suuri ja erityisen uskollinen fani. Tätä osoittaa myös viimeisimmän, juuri päivitetyn mallin suuri kysyntä. Olemme tästä syystä vakuuttuneita tämän autokonseptin menestyksestä”, sanoi Korber sanoi Korber .
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Mini on vahvistanut, että uusi vaihtovelkakirjalaji saapuu kaksi vuotta seuraavan sukupolven pienen luukun jälkeen, debyytti vuonna 2025 Tuotantolinja yhdessä kehitetylle alustalle Zhangjiagangin laitoksessa.
Vielä yksityiskohtaisempaa ei ole julkaistu pienten, mikä vahvistaa, että uusi malli on edelleen nelipaikkainen, huolimatta ajoneuvon mittasuhteiden odotettavissa olevasta vähenemisestä.
Vaikka autojen maisema voisi näyttää aivan erilaiselta neljän vuoden kuluttua, seuraavan sukupolven pieni vaihtovelkakirjalaji on tarkoitus päästä yksinoikeuteen yhtenä harvoista täysin sähköisen vaihtokelpoisten autojen myynnistä maailmanlaajuisesti.
Se kilpailee suoraan uutta Fiat 500 C -laitetta, kun taas Volkswagenilla voi olla valmis kilpailija vuoteen 2027 mennessä ID.3-sähköauton vaihtovelkaversion muodossa, jota tuotemerkki on kiusannut.
Katso tarkistuksemme äskettäin kohdistuneesta pienestä sähköstä täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *