Uudet autot ja kuorma -autojen rekisteröinnit kokevat kaikkien aikojen pisin kasvujakso

Uudet autot ja kuorma -autojen rekisteröinnit Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat lisääntyneet 27. kuukauden ajan, mikä merkitsee uutta ennätystä.
Toukokuussa rekisteröitiin 194 032 autoa ja kuorma -autoa, mikä on 7,7 prosentin kasvu toukokuusta 2013 alkaen, sekä moottorivalmistajien ja kauppiaiden yhdistyksen tietojen mukaan.
Tämä viimeisin lisäys on 27. kuukausi, jolloin on noussut vuoden 1987 ja kesäkuun 1989 välisen 26 kuukauden ennätys, joka on noussut edellisestä 26 kuukauden ennätyksestä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Myös toukokuun luvut osoittavat, että vuoden rekisteröinnit ovat jo saavuttaneet 1 058 974, mikä edustaa 11,6 prosentin lisäystä viime vuoden samaan aikaan.
SMMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes kertoi: “Viimeisen 27 kuukauden aikana yhä useammin kuluttajia on vedetty upeisiin uusiin tuotteisiin, jotka ovat piirtäneet kekseliäitä tekniikoita, parannettu polttoainetalousilmasto ja kilpailukykyiset tarjoukset avustavat uudet autot ja kuorma-auto A Paljon edullisempi.
Ford Fiesta hallitsee edelleen bestsellereiden pöytää, joka istuu jälleen kerran kuukauden yläosassa. Volkswagen -golf käsitteli liukua toiselle sijalle, jota Vauxhall Corsa noudattaa varovasti kolmannella paikalla.
Vuosikymmenen 2004 vuoteen 2013 vuosikymmenen aikana kevytmetallivanteilla rekisteröityjen autojen ja kuorma -autojen lukumäärä hyppäsi 65 prosentista 87,1 prosenttiin, kun taas ilmastointi oli yleistä 95,4 prosentilla autoista ja kuorma -autoista vuonna 2013 verrattuna vain 75,3 prosenttiin vuonna 2004.
Tarkastele paljon lisätietoja erittäin suosituista autoista ja kuorma-autoista Yhdistyneen kuningaskunnan koko autojen ja kuorma-autojen rekisteröinnistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *