Uusi 2020 Toyota Yaris Supermini, joka kului 19 910 puntaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Uusi Toyota Yaris Hybrid kuluttaa 19 910 puntaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, liiketoiminta on ilmoittanut.
Japanilaisen tuotemerkin supermini neljäs sukupolvi on aivan ensimmäinen muotoilu TNGA GA-B -alustalla, pienikokoinen versio täsmälleen samoista runkoelementeistä, jotka ovat olleet hyvin Corollalla että RAV4: llä. Se esitellään vain hybridinä-samoin kuin aikaisemmista huhuista huolimatta siitä, että Toyota GB saattaa ajatella, että lisäämällä ei-hybridi-versiota aloittamisen aloittamisen alaryhmän edistävänä lähtökohtana, auto paljastaa, että tämä käsite on hylätty. Kaikki Ison -Britannian näyttelytilojen versiot sähköistetään.

Top 10 hienointa superminis ostaa 2022

Itse asiassa tämä siirtäminen tarkoittaa, että Yarisista on vain yksi tekninen eritelmä: 1,5 litran, kolmisylinterinen hybridi voimansiirto, jonka kokonaisjärjestelmäteho on 85 kW, samoin kuin litium-ioni-akku, joka voi antaa auton, Toyota väittää, Jopa 80 prosenttia ajastaan ​​ympäri kaupunkia pelkästään sähkövoimalla. Autot ja kuorma -auto kestää 9,7 sekuntia 62 mph: n saavuttamiseksi, samoin kuin huippunopeus 109 mph.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kovamman WLTP -tehokkuustestin mukaan uusi Yaris -hybridi palauttaa polttoaineen käytön 65,7mpg – 68,9mpg, samoin kuin CO2 -päästöt välillä 92 g/km ja 98 g/km, sen suunnittelusta riippuen.
Ison -Britannian lajikkeella on neljä trimmitasoa. Kuvake (£ 19 910) tuo 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, seitsemän tuuman viihdejärjestelmän, jossa on Apple CarPlay ja Android Auto, kääntyvä kamera, auton ajovalot sekä pyyhkimet, ilmastointi, sähköisesti säädettävät sivupeilit sekä sähköiset edessä Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *