Lexus NX Price paljasti

Lexus on ilmoittanut, että aivan uudelle NX: lle hinnat alkavat 29 495 puntaa ja nousevat 42 995 puntaan. Se on japanilaiset valmistajat ensin halkeilevat keskikokoisilla SV-markkinoilla, joita tällä hetkellä hallitsevat Audi Q5: n ja BMW X3: n kaltaiset. NX saapuu näyttelytiloihin lokakuussa, tilauskirjojen ollessa nyt auki.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Käynnistä vain NX 300H: ta tarjotaan varustettuna 195 hevosvoiman hybridi-voimalaitoksella, jossa on tuttu 2,5 litran bensiinimoottori ja sähkömoottori. Jos valitset nelivetomallin, ylimääräinen sähkömoottori asennetaan takapyörien käyttämiseksi. Lexus vaatii taloutta 54,3mpg ja 120 g/km hiilidioksidia.
Maaliskuussa Lexus lisää NX 200T -alueen alueelle. Se on ensimmäinen tuotemerkin malli, jossa on uusi 235 hevosvoiman 235 hevosvoiman 235 hevosvoiman turboahdettu bensiinimoottori, mutta se on saatavana vain F Sport -koristeessa ja nelivetolla. NX 200T: n hinnoittelu julkistetaan myöhemmin tänä vuonna.
Lexus NX: Viisi trimmitasoa, S ja F -urheilulaji
Tarjolla on myös viisi S: n, SE: n, ylellisyyden, F Sportin ja Premier -ohjelmasta. Lähtötason S (£ 29 495) sisältää sarjan, kuten 17-tuumaiset seokset, LED-ajovalot, kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinta, DAB-radio, medianäyttö etäyhteysohjaimella ja kahdeksan kaiuttimen äänijärjestelmä.
Valitse SE-trimmi (31 495 puntaa) ja AWD asennetaan tavanomaiseksi yhdessä suurempien 18 tuuman seoksen, autopyyhkimien, lämmitettyjen istuimien ja integroitujen kattokiskojen kanssa. Lisää premium -ylellisyysmääritystä (34 495 puntaa) lisää yksityisyyden suojaa, ajoneuvojen pysäköintiantureita, LED -sumuvaloja ja avaimeton sisäänpääsy.
F Sport-mallit (36 995 puntaa) vastaanottaa kaksisävyisiä 18-tuumaisia ​​seoksia, F-urheilusjousitusta ja vaimentimia, sähköisesti säädettyjä ohjauspylväitä, voimakkuutta ja langaton älypuhelinlaturi. Kaiken tämän lisäksi Range Topping Premier Spec (£ 42 995) lisää pään näyttöä, 360 asteen panoraamanäkymää, kaista Keep Assist, kuljettajan istuimen muistin sijainti ja lämmitetty ohjauspyörä.
Lexus -navigointi on saatavana vaihtoehtona (995 puntaa) kaikissa S-, SE-, Ylellisyys- ja F -urheilumallissa, ja hienostuneempi Lexus Premium -navigointijärjestelmä (1 995 puntaa) tarjotaan lisäksi F Sport -variantteille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *