Uusien Lontoon kodeiden ja toimistojen pysäköintikielto pyrkii vähentämään ilman pilaantumista

Moniin Lontooseen rakennetuista uusista asuntoalueista ja toimistoista sovelletaan ajoneuvoautojen pysäköintikielloa, pormestarin ilmoittamia uusien suunnitelmien mukaisesti Lontoosta
Osana Lontoon suunnitelmaa pormestari Sadiq Khan pyrkii luomaan autoton ajoneuvojen pysäköintivyöhykkeet uusissa asunto- ja toimistokehityksissä vähentääkseen ilman pilaantumista. Luonnoksen puitteissa, joihin kuuluu julkinen kuuleminen, Lontoon osissa olevat asuntorakennukset, jotka ovat hyvin yhteydessä, osoittavat julkisen kuljetuksen, joka ei toimittaisi autojen pysäköintiä, paitsi vammaisille.
Mainos – viesti jatkuu alla

Sama hakee toimistokehitystä Lontoon keskustassa ja sisäisessä. Kaupunginjohtajan suunnitelmien mukaan kehitys “ei enää toimittaa lähiliikenteen tai vierailijoiden pysäköintiä, paitsi vammaisille ja elintärkeille toimitus- ja huoltotarkoituksille”.
Kaikkien toimitettavien ajoneuvojen pysäköintilaitokset on kyettävä tukemaan sähköautoja ilmaisulla latausasemilla, kun taas taksirenkaiden on kyettävä myös EV: n lataamiseen tulevaisuudessa.
Kaupunginjohtajan toimisto sanoi: “Yleensä ajoneuvojen pysäköintistandardit kiristetään huomattavasti, ja monilla alueilla on vähemmän varoja, etenkin Lontoon ja kaupunkikeskusten helpoimmin saatavilla olevissa osissa.”
Sadiq Khan aikoo nähdä pyöräilijöiden määrän nousua pääkaupungin kaduilla, ja suunnitelman odotetaan ilmoittavan tavoitteena varmistaa, että 70 prosenttia ihmisistä asuu 400 metrin päässä segregoidusta pyöräteistä vuoteen 2041 mennessä.
• Kuinka valittaa ajoneuvon pysäköintilipusta
Khan sanoi: ”Kaupungin tulevaisuuden terveyden ja vaurauden turvaamiseksi meidän on oltava rohkeampia rohkaisemalla ihmisiä minimoimaan heidän luottamuksensa autoihin. On elintärkeää ruuhkien hoidossa Lontoon väestön kasvaessa ja tärkeätä myrkyllisten ilman pilaantumispäästöjemme minimoimiseksi.
Mitä mieltä olet pormestarin tavoitteista luoda autoton ajoneuvojen pysäköintivyöhykkeet Lontoossa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *